London vagy Berlin a jobb, élhetőbb hely? Hol jobb élni?
Berlini közbiztonságról csak ennyit:
Taxival mentem. Mikor kiszáltam fizettem a taxis-nak. Vártam a visszajáróra. Ő nem adott semmit. Kérdeztem, hogy miért? A válasz csak annyi volt "Örüljél annak, hogy olyan időpontban vagyunk, hogy nem tudlak megtámadni."
Több helyen a városban nem éreztem magamat biztonságban.
1. ez annyira gyenge..
Mert a ha Budapesten kirabolnak a kisebbségiek attól még imádjuk , de ha Berlinben nem kapsz visszajárót , akkor semelyik része sem jó...
Kedves kérdező.
Én mindenképpen Berlint választanám.
Leírtad hogy neked fontos az időjárás.
Nem akarlak elkeseríteni , de Londonban borzasztóan rossz az idő. Kint voltam 1 hónapot és egyszer sem volt 20 fok felett a hőmérséklet. Állandóan esik az eső.. Szörnyű.
Említetted a közbiztonságot.
Londonban amikor voltam , egyáltalán nem éreztem magam biztonságban. És ezt olvastam is , hogy borzasztóan rossz a közbiztonság . Sok a bűncselekmény stb..
Emellett Berlin hihetetlenül sokszínű.
Nem drága mint London , és szerintem Berlin sokkal szebb is.
Én azt mondom Berlint válaszd.
Sok sikert.
És ugyanakkor ha Berlin nem tetszene Németországban számos más kiváló város van.
Szóval nem muszáj mindig a fővárosba költözni.
Csak Londonba ne.
Németországban sok lehetőséged van, oda költözz.
Ha bármi kérdésed van nyugodtan szólj.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!