Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyire nehéz Hollandiában...

Mennyire nehéz Hollandiában elhelyezkedni belsőépítészként/lakberendezőként?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elég általános kérdés, és hogy sok dolgon múlik, de remélem, kapok választ. Ha ott nem, akkor Európán belül hol lehet könnyen elhelyezkedni a szakmában? (esetleg Svédország?)

2015. márc. 14. 10:12
 1/10 A kérdező kommentje:
*beszélek hollandul
2015. márc. 14. 10:16
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

Felejtos zart vilag nehez bejutni.

Vergeet maar echt een homowereld en de gewoone mens heeft geen geld voor binnenhuisarchitect.

2015. márc. 14. 11:39
 3/10 anonim válasza:
39%
Ezzel a szakmával, magyarként nyelvtudatlanul nulla. Svédországban is.
2015. márc. 14. 18:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát rendben :/ Köszönöm a válaszokat, igazából még nem mennék ki, csak azért kérdeztem, mert gondolkodom, hogy esetleg belsőépítésznek fogok tanulni , viszont biztos vagyok benne, hogy később Hollandiában szeretnék élni. Amúgy folyékonyan beszélek hollandul, középfokon németül, és magasfokon angolul. De lehet,hogy így is reménytelen.
2015. márc. 14. 20:19
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Inkabb EU ben gondolkozz jol fizet es hianyszakma ITT hollandiaban

PL fysio fogorvos asszistens apolono stb

2015. márc. 14. 20:23
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
Nehogy már hagyjad, hogy két vadidegen itt eltántorítson. Tanuld ami érdekel, aztán próbálkozz. Nehogy azért fogorvosnak menj vagy ápolónak, mert most épp az a hiányszakma. Érdemes lenne kint tanulnod a szakmát, nagy előnyt jelentene.
2015. márc. 15. 00:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Tudod mennyibe kerul a foiskola?

Evi 2000eu minimum

Mivel nem elsz itt 5 eve folyamatossan tamogats semmi nem jar ra.

2015. márc. 15. 08:40
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Ha jól tudom, lakberendezőnek nem főiskolán tanul az ember. 2 ezer euró meg tényleg rohadt nagy pénz, biztos lehetetlen összeszedni... Nem fogtok elférni Hollandiában, vagy miért akarod ennyire elrettenteni?
2015. márc. 15. 12:49
 9/10 anonim válasza:
100%

Hülyeség... Nekem is ezt mondták építészként.

Nulla holland nyelvtudással, az első álláshirdetésre amire elküldtem az önéletrajzom meg is kaptam. Ez egy belsőépítész cég és CSAK angolul beszélünk az irodában, a projektek meg világszerte vannak.

Ha ezt szereted csináld ezt.

2015. márc. 15. 19:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, azt hiszem, megpróbálom :)
2015. márc. 17. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!