Tengerparti utazás lehetőleg Olaszországban 2 személyre minél tovább 200k-ból lehetséges?
Tudatlanságom bocsásd meg, nem értem, mi az a 200k.
Azonban azt tudnod kell, hogy július-augusztus utazás, nyaralás szempontjából a két legdrágább és legzsúfoltabb hónap itt Oo-ban.
Az z családok is ebben az időben kapják meg az éves szabadságukat és minden hely extradrága és zsúfolt.
Ha olcsóbban akartok kijönni, akkor én a még kellemes idővel kecsegtető szeptembert, annak is a 2. felét ajánlanám.
Ezek után azt kell kitalálni, hogy ebben a 200k-ban benne van-e az utazási költség, vagy ezt a szállásra, étkezésre, egyéb szórakozásra szánjátok-e.
És hogy mit szeretnétek csinálni: tengerpart, vagy városlátogatás.
Ha tengerpart - Adria - én nem jönnék Oo-ba, az Adria Horvátországban szebb. Itt a szép tengerpartok a nyugati parton, illetve lenn délen vannak, ami kicsit megdrágítja.
Kempingben talán... Amúgy esélytelen.
Olaszország árfekvésben elég széles skálán mozog a legalja Bibione-től az exkluzív Amalfi partokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!