Vannak itt olyanok, akik kint éltek, vagy élnek Spanyolországban?
Azt tervezem, hogy nyáron kimegyek egy hotelbe dolgozni egy munkaközvetítő céggel, ha lehetséges akkor minél hosszabb időre (6 hónap a max.) Mivel mindig vonzott Spanyolország, azt tervezem, ha megtetszett a kinti élet, akkor kint maradnék. A kérdésem az lenne, hogy mennyire lehet munkát találni? Olvastam a nagy munkanélkülésigről.. most fogok végezni építőmérnökként. Sajnos itthon nem éppen jó a helyzet, építkezések alig vannak.. Spanyolországban mennyire lehet ilyen téren elhelyezkedni? Vagy esetleg valami tök más szakmában?
Köszönöm a segítséget :)
Nem olyan könnyű állást találni, főleg nem hiszem hogy munkaközvetítőn keresztül könnyen menne, amikor itt helyben van a sok ember aki azonnal kezdene.
Ezeken a portálokon nézelődhetsz:
Az építőipar meg itt is halódik, azon a környéken ahol az ismerőseim laknak, ott egyszer körbevideóztam és szinte egymás mellett álltak a majdnem kész, félig kész vagy épphogy elkezdett építkezés, van ahol a darukat se bontották el, ott rohadnak évek óta.
Mondjuk ha a spanyol mellett beszélsz angolul és oroszul vagy valami északi nyelvet, akkor nagyon jó esélyed van, hogy találsz állást főleg itt délen. Egyébként meg szerencse kérdése is nagyon.
#3as! köszönöm a választ!
utolsó pedig az idevágó kommentet.. örülök, hogy az a legnagyobb gondod, hogy azt figyeld, én hova akarok költözni és hova mit kommentelek. van egy tanácsom: éld a saját életed! szánalom..
De... lassan mindenkinek csak egy veséje lesz a munkanélküliség miatt. Komolyan nem gondoltam, hogy ennyire buta emberek még léteznek, hogy az ilyeneket el is hiszik.
Kedves Spanyolországban élők! Ti hány embert ismertek, aki eladta a veséjét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!