Kezdőoldal » Utazás » Európa » Vannak itt olyanok, akik kint...

Szabina555 kérdése:

Vannak itt olyanok, akik kint éltek, vagy élnek Spanyolországban?

Figyelt kérdés

Azt tervezem, hogy nyáron kimegyek egy hotelbe dolgozni egy munkaközvetítő céggel, ha lehetséges akkor minél hosszabb időre (6 hónap a max.) Mivel mindig vonzott Spanyolország, azt tervezem, ha megtetszett a kinti élet, akkor kint maradnék. A kérdésem az lenne, hogy mennyire lehet munkát találni? Olvastam a nagy munkanélkülésigről.. most fogok végezni építőmérnökként. Sajnos itthon nem éppen jó a helyzet, építkezések alig vannak.. Spanyolországban mennyire lehet ilyen téren elhelyezkedni? Vagy esetleg valami tök más szakmában?

Köszönöm a segítséget :)

2015. márc. 9. 11:08
 1/6 anonim ***** válasza:
25% feletti munkanélkülisèg van. Nagyon jó spanyol és angol nyelvtudás nèlkül esélytelen. Diplomások százezrei adják el a veséjüket hogy megéljenek. Vendéglátásban esetleg van lehetőség, de óriási túljelentkezés van még a mosogató állásokra is.
2015. márc. 9. 13:21
 2/6 A kérdező kommentje:
ez nem túl jó hír, de köszönöm az infot!
2015. márc. 9. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem olyan könnyű állást találni, főleg nem hiszem hogy munkaközvetítőn keresztül könnyen menne, amikor itt helyben van a sok ember aki azonnal kezdene.

Ezeken a portálokon nézelődhetsz:

[link]

[link]

[link]

Az építőipar meg itt is halódik, azon a környéken ahol az ismerőseim laknak, ott egyszer körbevideóztam és szinte egymás mellett álltak a majdnem kész, félig kész vagy épphogy elkezdett építkezés, van ahol a darukat se bontották el, ott rohadnak évek óta.

Mondjuk ha a spanyol mellett beszélsz angolul és oroszul vagy valami északi nyelvet, akkor nagyon jó esélyed van, hogy találsz állást főleg itt délen. Egyébként meg szerencse kérdése is nagyon.

2015. márc. 9. 13:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Én eddig meg voltam győződve hogy te az USA-ba akarsz menni.
2015. márc. 9. 13:59
 5/6 A kérdező kommentje:

#3as! köszönöm a választ!

utolsó pedig az idevágó kommentet.. örülök, hogy az a legnagyobb gondod, hogy azt figyeld, én hova akarok költözni és hova mit kommentelek. van egy tanácsom: éld a saját életed! szánalom..

2015. márc. 9. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:

De... lassan mindenkinek csak egy veséje lesz a munkanélküliség miatt. Komolyan nem gondoltam, hogy ennyire buta emberek még léteznek, hogy az ilyeneket el is hiszik.

Kedves Spanyolországban élők! Ti hány embert ismertek, aki eladta a veséjét?

2015. márc. 10. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!