Angliaiak: Titeket nem idegesít az egyre több olyan kérdés, hogy nem tudok semmit, rövidesen megyek Angliába, stb. segítstek?
Figyelt kérdés
Engem fölháborít, főleg az, hogy mered leírni, hogy ez mekkora gáz, és még nekik áll följebb.2015. febr. 27. 12:03
1/9 anonim válasza:
engem sem érintenek, hogy az általános iskolások melyik pesti középsulit kérdezik meg napi 6*, nem olvasom nem szólok bele nem idegesít
2/9 anonim válasza:
Engem meg a te kérdésed idegesít.
3/9 anonim válasza:
Nem kötelező minden kérdést elolvasni.
4/9 anonim válasza:
Miért idegesítene? Ha nem érdekel egy kérdés, nem válaszolok. A màsik meg hogy azt már elfelejtetted hogy te hogyan kezdted? Te mindent tudtál mikor kijöttél? Senkitől nem kérdeztél semmit? Beilleszkedve könnyű ugatni. Ha érdemben nem segítesz valakinek, legalább ne hátráltasd a kiutazni szándékozókat. 7 éve élek itt, mégsem lettem olyan mint te.
5/9 anonim válasza:
kár hogy a kérdéseket nem lehet pontozni......bár mondjuk erre a kérdésre,nem is tudnék mit nyomni olyan szinten értékelhetetlen!!!
6/9 A kérdező kommentje:
Lehet csak azért idegesít, mert 3x btak át a palánkon, miközben segíteni próbáltam. Nem csak tanácsokat adtam, hanem segítettem kijönni, elhelyezkedni. És állandóan face book-on is rám írnak vadidegenek, meg itt is egy-egy kérdésemnél küldenek privit, mikor kérdezek itt valamit és beleírom-mert számít a kérdésnél-, hogy kinn élek, és akkor rámírnak, hogy segítsek már.
2015. febr. 27. 22:16
7/9 anonim válasza:
Ne segits vadidegeneknek es akkor nem jarsz igy.
8/9 A kérdező kommentje:
Rokonok voltak:(
2015. febr. 28. 09:07
9/9 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, akit szintén a rokonok vágták át, de nekem sokat segített. Mondjuk én nem vágtam át a fejét és rólam tudta, hogy csak nyáron fogok ott élni, mert nem végeztem akkor még el a sulit. De pl ő már senki másnak nem segít vagy csak keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!