Hollandiában élő magyarok ti kaptatok lakástámogatást?
Fontolgatjuk a kiköltözést, és olvastam, hogy elég kedvező lakástámogatásokhoz lehet jutni, de kiváncsi lennék erre a gyakorlatban.
Ti kaptatok?
Mennyi az albérlet ára, és mennyi támogatást kaptok?
Ha dolgozol x évet, adózol, ezután ha k3veset keresel, jogosult lehetsz támogatásra.
Amúgy érdekes, nem a munka után érdeklődsz, hanem rögtön a segélyek után érdeklődsz. "Gratulálok" Ezèrt van elegük a nyugatiaknak a sok segély turistâból, teljes joggal.
Igen, biztos lakatos rikárdó vagyok karakószörcsögről, aki lakástámogatásból akar meggazdagodni :D annyira buta vagy.
A munkalehetőségekre én is rátudok keresni, arról felesleges érdeklődjek, és elég sok dolognak utána olvastam, csak ez a része nem volt egyértelmű.
Tudod, ha elkezdjük a procedúrát, már csak abból a szempontból is érdemes lenne tudni, hogy jár-e a lakástámogatás, hogy milyen árarányú albérletben gondolkodjunk a fizetéshez mérten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!