Ki tud nyárra egy viszonylag olcsó tengerparti kirándulást?
Figyelt kérdés
All inclusive vagy felpanziós ellátás. Utazás vagy repülővel vagy busszal, vonattal. Ha max 12 órás út akkor lehet autóval is.2015. febr. 7. 10:07
1/7 A kérdező kommentje:
Nyaralast, nem kirándulást. Bocsi :)
2015. febr. 7. 10:08
2/7 demonlord90 válasza:
Az "olcsó" elég relatív. Ha tényleg olcsóbb szállást akartok, le tudtok menni a bolgár tengerpart déli részére. Ez még autóval épp belefér. Vagy a montenegrói tengerpartra: ez autóval is belefér és vonat is megy oda olcsón (Bp - Halas - Szabadka - ...). Ami egy picit drágább, az Horvátország (viszont autóval bőven kijön) vagy a görög Chalkidiki félsziget, Sarti (ez autóval határeset, viszont megy busz, s elég sok szervezett út is van). Utóbbi helyen a fél település magyar
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Ilyen 8O-9O ezer forint/főre gondoltam. De lehet ez kevés lesz. Igazából annyira nem vagyok tisztában az árakkal.
2015. febr. 8. 20:00
5/7 anonim válasza:
Ebből nem fog kijönni all inc. 150ből már tudok ötletelni.
A 100 összehozható, ha valamilyen 3 csillagos apartmanba mentek Bulgáriában, ellátás nélkül. A legolcsóbb all inc, szerintem Egyiptom, az 150 körül indul (5 csillaggal). Én spec ezt javaslom, mi mindig ide megyünk. Ár érték arányban a legjobb.
6/7 anonim válasza:
én tavaly voltam a járda szigeteken ,-ha írod kötőjellel kell- ... egész klafa volt meg cool csak kicsit lájtos lett a féling a végére de azért menj el kuksizd meg tesa!
7/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2015. ápr. 20. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!