Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátország tényleg nagyon...

Horvátország tényleg nagyon olcsó?

Figyelt kérdés

2015. febr. 2. 20:34
1 2
 11/17 demonlord90 ***** válasza:
nézz körül a booking.com-on és meglátod
2015. febr. 2. 22:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Imádom Horvátországot, 8 éve járok nyaralni hozzájuk, de olcsónak nem mondanám. Nem brutál drága, de azért azt állítani hogy olcsó, az nettó hülyeség. 3-4 csillagos szállodákba megyek, félpanzióval, heti 600-800 €/2 fő csak a szállás. Persze vannak kis eldugott, a tengertől kilóméterekre szobák, légkondi nélkül, azok valóban olcsóak.
2015. febr. 2. 22:10
 13/17 anonim ***** válasza:

10 éj 4 ember 50ezer? Akkor tehát fejenként 1250 egy éjszakára? Hát ez teljesen kizárt, ennyiért kempinget sem kapsz a Tisza parton!

Mi egyébként voltunk most nyáron egy hosszú hétvégére. Ha jól emlékszem 150 euró volt az apartmanunk éjszakánként, amiben voltunk 5-en.

2015. febr. 2. 23:06
 14/17 anonim ***** válasza:

kérdező,nem tudom ki ez az "ismerősöd" aki azt mondta olcsó,meg ez a 4-en 10 éjszakára 50ezerért......de ajánlanám figyelmedbe azt a méltán híres mondást,hogy a messziről jött ember azt mondd amit akar!!!!

Meg amúgy egyesek szeretik ezg előadni,hogy ők milyen olcsón megoldották,hogy ebből is "látszódjon",hogy ő mennyire ügyes,talpraesett stb.......nyilván ezeknek a sztoriknak a jó 90%-a blama!Leellenőrizni meg ugye szinte lehetetlen!Bár én ezt személy szerint sosem értettem miért jó az embereknek a saját pénztárcájukra hazudni!mert én is hallottam már az ismeretségi körömből hogy xyz 5000forintból kihozta egy hétre a kempinget a balatonon,főszezonba!!!nyilván hihető..............

2015. febr. 3. 09:17
 15/17 anonim ***** válasza:

"Nekem ő azt mondta, hogy négyen fizettek 10 éjszakára 50 ezer forintot."

Félre hallottad.

Nem forintot, hanem fontot...

:)

2015. febr. 4. 10:28
 16/17 A kérdező kommentje:
Nemm, nem hallottam félre, vissza kérdeztem :D
2015. febr. 4. 11:57
 17/17 anonim válasza:
Olcsónak epp nem mondanám de lehet jo szállást talalni egesz olcsón. Mi iden Olaszországban egy 90m2-es apartmant medencével vettünk ki 6-an 600 euróért ami szerintem jó ár. Ellátás ebben nincs benne, de van egy szep konyha is a házban ott pillanatok alatt tudunk gyorsan főzni vmit. Horvátországban is neztem szállásokat ott találtam meg 400-500 euróért is szep 6 fos apartmanokat. Hotel árakkal nem vagyok képben de az biztos joval dragabb lehet
2015. febr. 6. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!