Európai Körüt avagy Eurotrip, tapasztalatok? Kérdések lent
Elkezdtem tervezgetni egy euorópai körutat.vagyis belegondoltam mi lenne ha. ...olyasmire gondoltam hogy egy kisbusszal 7-8 an nyugat európában bejárni a szép helyeket,ugy 15-20 nap 7-8 ezer km :) tudom szép álom meg minden.. de felvetődött bennem pár kérdés.az utazás meg kaja nem lenne olyan drága, de pl mennyibe kerülnek a kempingek franciao. anglia,hollandia,svájc környékén?
illetve a különböző kulturális helyekre mennyi lehet a beugró? mert gondolom nem olcsó. hallottam ilyen európai kulturális kártyáról is ami drága de egy csomó hiresebb kulturális helyre bemehetsz vele ilyen van?
akinek van élménye,tapasztalata ilyen körutakrol az légyszi ossza meg :)
mindenképp nyugati országokat szeretnénk megnézni, franciaország,anglia,hollandia,belgium talán svájc, cseh ilyenek... a kemping azért lenne jó mert ott van viz , villany ami azért tisztálkodáshoz meg mindenhez nemárt.. ha nem is minden nap de mondjuk minden másnap..
az benzinpénz meg ugy fejenként 30 ezer szval nem sok(+pályadij) na mindegy, a fennmaradó kérdéseimre még várom a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!