Németországban nem lehet torrentezni hogy lehet akkor filmet vagy sorozatot nézni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 00:26
1/15 anonim válasza:
Moziban, TV-ben. Megvásárolod őket interneten.
3/15 anonim válasza:
figyi mar, te teljesen hulye vagy hogy minden heten felteszed ezt a kerdest?
Nemetorszagban lehet torrentezni.
4/15 anonim válasza:
lehet, de ha lebuksz, hopsz 1000 ojró bünti jár (tapasztalat :( )
5/15 anonim válasza:
9 eve elek nemetorszagban, szinte folyamatosan megy a torrent, igaz 99%-ban sorozatok, neha egy-ket film.
Eddig soha semmilyen figyelmeztetest, csekket nem kaptam.
Igaz nem is toltok le olyan anyagot, amire erzekenyek a jogtulajdonosok, azaz nem toltok le zeneket, szoftvereket, jatekokat.
Amuyg pedig a torrentezes mint technologia Nemetorszagban LEGÀLIS.
Jogvedett anyagok letoltese illegalis.
6/15 anonim válasza:
Nem kell lebukni: ne hasznalj nyilvanos trackert.
7/15 anonim válasza:
Vagy ha biztosra akarsz menni, hasznalj VPN-t.
9/15 anonim válasza:
ahogy irtam, leginkabb sorozatot, neha egy-ket filmet, de az utobbiakat ha tehetem inkabb megnezem moziban, de ez sajnos idohiany miatt ritkan sikerul.
Szoftvert, zenet, jatekot megveszem, ha kell valami.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget és ha megnyugtat most tettem fel a kérdést először mivel most költözöm Németországba am meg az ilyen bunkó parasztok miatt tart itt az ország a kötekedésed alapján te hülyébb vagy mint én.
2015. febr. 2. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!