Kezdőoldal » Utazás » Európa » 200. 000ből kijön egy 5 napos...

200. 000ből kijön egy 5 napos Londoni út?

Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát most erre mit mondjunk? Egy retúr repjegy 20 ezer. Ha neked elég 180 ezer öt napra, akkor kijön. Nem tudjuk hogy mik a terveid, mit akarsz csinálni..
2015. febr. 2. 00:53
 2/6 A kérdező kommentje:

20 ezer??? azt hallottam hogy 60 felett van az ára

Igazából lövésem sincs hogy ott mennyibe kerül a kaja, a közlekedés, a szállás.

Nem jártam még külföldön.

2015. febr. 2. 11:01
 3/6 anonim ***** válasza:

A jegy attól függ mikorra veszed. Ha nem valami kiemelt időpontban (pl nyáron vagy ünnepekkor és hétvégén) mész, akkor olyan 16 ezer és 25 ezer között mozog. Ha ma akarod megvenni péntekre a jegyet, akkor lehet hogy lesz 50 is..

A meki nagyjából ugyanannyiba kerül minden országban. Ha bemész a boltba, pl tesco vagy sainsbury's akkor ilyen 1-2 font (400 ft egy font) kapsz szendvicseket. Melegételt, sültcsirke combot pl ilyen 1,5-ért adnak két darabot. Étteremben, inkább kajáldában, a jobb helyeken ami nem olyan drága, 6-7 font körül kapsz egy fél grillcsirkét. Szóval összességében a kaja nem olyan drága. Pláne ha magadnak főzöl, akkor nyilván olcsóbb.

Tömegközlekedés elég drága, de ha egy hétre jössz, és csak busszal közlekedsz akkor elég jól meg lehet úszni. Heti buszbérlet 20 font körül.

Inkább a szállás a kérdéses, mert azok már nem olyan olcsók. Ha valami coach surföt próbálsz ki, akkor meg lehet úszni olcsón. Egyébként szerintem a normális hostelekben 30 font körül van egy éjszaka.

Szerencsére van annyi látnivaló Londonban, hogy nem kell fizetős programokra menni. Nagyon sok minden ingyenes, így szépen el lehet tölteni az időt anélkül hogy vagyonokat költenél belépőkre.

Összességében én úgy gondolom, hogy ha nem vagy egy német nyugdíjas, akkor 200 rugóból bőven ki kell jönni 5 napnak. Ha jó áron találsz repcsit, nem vagy nagy zabás, és jól találsz szállást, sztem kihozható a feléből is.

2015. febr. 2. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak toled fugg.Ha megelegszel egy szemet szallassal akkor kijossz ebbol a penzbol.En 3 ejszakaert fizettem 200000-et.Ami nem volt egy luxus hotel.
2015. febr. 15. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:
igen, a szállás nagyon húzós (lehúzós), még akkor is, ha nem londonban laksz, hanem azon kívül.
2015. márc. 7. 21:42
 6/6 anonim válasza:
Nem tudom aktuális-e még, mi most jöttünk haza a héten, négy napot voltunk, és kettőnkneke a férjemmel 270.000.- Ft-ra jött ki a vége. (Repjegy, szállás, transzfer a reptérről, biztosítás, költőpénz.) Szállás a Victoria Stationnel volt, utólag nem biztos, hogy oda mennék, de kb. aludni jártunk csak oda.
2015. márc. 12. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!