Kezdőoldal » Utazás » Európa » Parizsban vagyok. Penz nelkul...

Parizsban vagyok. Penz nelkul hogyan jutok el Hollandiaba?

Figyelt kérdés
Olyan valaszt ne adjatok kerlek h stopp meg kamion; mert pontos utiterv kellene.
2015. febr. 1. 13:31
 1/6 anonim válasza:
Ha az ido nem surget, akar gyalog is nekivaghatsz :)
2015. febr. 1. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:
ha ide tudtál írni, akkor neten kereshetsz útitervet
2015. febr. 1. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Bicikli? Ha jó kondiban vagy 100 km-t le tudsz tekerni egy nap. Ha kevésbé akkor is 60 km/nap menni fog.
2015. febr. 1. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Pontos utiterv, penz nelkul? Stoppolason kivul nem nagyon van mas lehetoseged, a buszra fel sem tudsz szallni, a vonatrol meg az elso kaller ledob. Repulorol ne is almodozz...

A vilag nem igy mukodik, ingyen utazni lehet, de akkor ne legyenek igenyeid...

2015. febr. 1. 14:05
 5/6 anonim válasza:
gyalog..."kölcsön" kerékpár..esetleg hajó/repülő
2015. febr. 1. 14:20
 6/6 demonlord90 ***** válasza:

nem tudom, a csigazabálóknál ez hogy működik, de Olaszországban a "csizma orrára/sarkára" érkező arab, albán bevándorlók a kevés helyen megálló nappali és éjszakai IC/ICN vonatokat használják (nem a nagysebességűt, mert arra nem engedik őket fel). Utaznak 2-3 megállót (amilyen szerencséjük) van, ezzel együtt többszáz km-t, a kalauz érkezésére pedig csak vállat vonnak, h nincs pénzük, mire az leszállítja őket, ők pedig várják a következőt. Ennek fényében általában 20-25 óra alatt felérnek Reggio Calabriából pl Münchenbe.

Persze, ha pontos útiterv kell és nem szeretsz stoppolni, pénz nélkül ez esélytelen.

2015. febr. 1. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!