Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hollandiában élők, mekkora...

Hollandiában élők, mekkora jövedelemből lehet kint megélni egy négy tagú családnak? (város és vidék is érdekelne)

Figyelt kérdés

Férjem tapasztalt gépészmérnök, én közgazdász, 2 gyerekünk van (6 és 3 évesek), angolul jól beszélünk, de hollandul nem tudunk.

Férjem elkezdett kinti állásokra pályázni és gondolkodunk mennyi fizetést kérjen, ha elhívják interjúra.

Nem szeretnénk nyomorogni és azt sem gondoljuk, hogy aranyból lesz a kerítés....

Egy szép, nem lepukkant lakást bérelnénk, szerényen élnénk. Nettó 2500 euró reális bérigény? Abból meg lehetne élni? (persze közben én is keresnék munkát...)

Válaszotokat előre is köszönöm.

2015. jan. 25. 10:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

lakasberlesnel nem szabad butorozttat berelni mert sokkal dragabb.

Van olyan oldal ahol fillerekert akar ingyen is osszeszedsz butort konya stb www.marktplaats.nl

itt pedig latod az atlag berlakasok arat

Fontos tudni 4 havi dijat elore ki kell fizetni mindenhol 1 lakber 1 kaucio 1 kozdij 1 adm dij

www.directwonen.nl www.indestad.nl

2015. febr. 1. 19:06
 12/13 A kérdező kommentje:
Húú köszönöm neked is a választ. Csupa hasznos infó, most már tudok kalkulálni :)
2015. febr. 7. 17:39
 13/13 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem érdemes Amsterdamban bérelni lakást vagy házat. Ott nagyon drága. Környező településekről nagyon gyorsan, kényelmesen be lehet jutni vonattal és lényegesen olcsóbb a bérlés.
2017. ápr. 23. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!