Kezdőoldal » Utazás » Európa » Palermo és maga Szicília...

Palermo és maga Szicília nagyon "para" hely?

Figyelt kérdés

Nem jártam még Dél-Olaszországban és eléggé megoszlanak a vélemények erről. Van, aki szerint csodálatos az atmoszférája, vannak viszont, akik óva intenek egész Szicíliától.

Azért kérdezem, mert az egyetem, amelyre menni szeretnék, kapcsolatban áll a Palermói Egyetemmel így valószínűleg lenne lehetőségem kimenni fél évre Erasmus keretében.

2015. jan. 21. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem éltem ott, csak turistaként jártam Palermoban, de nekem tetszett. Egyszersem volt olyan a helyzet, h félni kelljen. Nekem tetszett.
2015. jan. 21. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Többször jártunk Szicíliában. Egyáltalán nem "para" hely. A sziget gyönyörű, az emberek kedvesek és segítőkészek. Nyugodtan gondolkodhatsz a kiutazásban
2015. jan. 24. 17:31
 3/4 demonlord90 ***** válasza:
Szicíliában lakom és egyáltalán nem para hely. Ha tudsz, mindenképp menj ki erasmussal. Csak készülj fel, hogy március végétől október végéig borzalmasan meleg van :) a többi hónap ezzel szemben kifejezetten kellemes
2015. jan. 30. 17:40
 4/4 Lallie válasza:
Egyáltalán nem para! Kétszer voltam ott, de még százszor visszamennék. :-) Nincs mitől félni, amíg nem kerülsz rossz társaságba, de ez itthon és mindenhol így van.
2015. febr. 12. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!