Hogy tudnám minnél zökkenőmentesen kivitelezni az utat?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy jó témában írom.. Szóval megyek nemsokára a kisbabámmal Angliába egy hétre az apjához. Kilenc hónapos múlt két nappal ezelőtt. Tudom hogy a kicsi szeret utazni de azok kisebb utak voltak autóval. Most pedig majdnem két napos út vár ránk. Busszal, vonattal, taxival, repülővel akkor pedig megint busszal 5 óra hosszáig utazunk... Nem tudom hogy fogja viselni. Így nagyon izgő-mozgó kisbaba. Tippek?2015. jan. 19. 08:33
1/1 Lallie válasza:
Hűha! Fogtok valahol aludni közben? Az én kisfiam most 8 hós és nyáron tervezünk repülős utat Angliába anyósomhoz. Olyan játékok biztos legyenek nálatok, amiket nagyon szeret, de nem adnak ki hangot (a többi utas miatt). Szopizik még? Mert ha igen, az is biztos hasznos lesz időnként - akár hol is vagytok éppen. Egyedül mész vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!