Kezdőoldal » Utazás » Európa » Olaszországba, Jesolóba...

Olaszországba, Jesolóba megyek Szegedről! Szlovénián keresztül zökkenőmentesen át lehet utazni? Vannak akik nem ajánlják, hanem inkább Ausztria felé!

Figyelt kérdés

2013. febr. 18. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kissé szürrealitás határait súrolja a kérdés...

Szlovénián keresztül sokkal rövidebb az út, ráadásul a benzin is olcsóbb.

Furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy akik nem ajánlják, azok mivel indokolák? És közülük hányan jártak már a határ túloldalán?

(Magam csak tavaly 4X voltam különböző pontjain, idén eddig 1X és a következő 4 hónapban még 2 másik alkalommal. Az egyik legjobb túristacélpontnak tartom. Gyönyörű tájak, olcsó, kultúrált, tiszta.)

2013. febr. 18. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Ja, és +1, mert két hét múlva még egy síelés.

Egyébként Adriához képest nyaraláshoz inkább javallott (saját vélemény)

[link]

2013. febr. 18. 22:19
 3/7 anonim válasza:
100%

Szia!:)

Én Szlovénián keresztül utaztam Jesoloba egy túristabusszal.

Az út hossza kibírható, szóval arra ajánlom.

2013. febr. 19. 13:17
 4/7 anonim válasza:
100%
Érdekes, de tavaly én is valamiért nem arra mentem nászútra. Ausztria felé nagyon szép az biztos :) Szlovénián keresztül még nem mentem
2013. febr. 19. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi most voltunk 8.-án Szlovénián keresztűl Velencében.Tiszta normális út,normális vezetőkkel.Simán átmentünk a határnál is megállás nélkül,mert a sztrádán nincs megálló.Hazafelé már MO-n mindkét oldalon az útnak balesetek,itt már meglátszik,hogy közlekednek.
2013. febr. 19. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem is értem a kérdést??!

Gyönyörű tájak, szuper autópálya és olcsóbb üzemanyag!

Van még kérdés??

2013. febr. 21. 17:46
 7/7 ibanezb ***** válasza:
Szegedről Jesoloba nem is kérdéses a dolog, Ausztria felé óriási kerülő.. azt inkább a Győri vonalról érkezők célozzák meg, noha tényleg sokkal drágább, és tele van hegyi utakkal, ahol mindig van felújítás... (közben dugul a füled, az autód meg fogyaszt :-)... én hosszú ideje Olaszban élek, tehát igen-igen sűrűn jártam haza az elmúlt években, először én is még Ausztriának mentem (Ilz-i kijövetellel, aztán 8-as út), de amióta megvan a pálya Szlovéniában, sőt, már a Maribor-i szakasz is teljesen kész, az egész nyílegyenes, pár alagúton kívül semmi extra, olcsóbb, jól megtankolhatsz (cigi is olcsóbb), ellenőrzést, traffipaxot még nem is láttam :-) Mondjuk Szegedről akár a szerbek felé is lehet menni, aztán irány Zágráb és onnan az utolsó rövid Szlovén szakasz, egyszer én is így mentem (átcsevegtük a kijáratot és rosszfelé mentünk, Pécs alatt jöttünk át), semmi gond nem volt a szerbeknél sem! (csak ez esetben több országban kell esetleg pályamatricát is venni)... alapesetben mindenképpen Szlovénia! (mint ahogy Budapestre sem Debrecenen keresztül mész) :-))
2013. febr. 27. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!