Kezdőoldal » Utazás » Európa » London veszélyes?

London veszélyes?

Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Bővebben? Ja veszélyes..sokszor van rossz idő, és megfázhatsz...
2015. jan. 17. 21:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Közbiztonság?
2015. jan. 17. 21:27
 3/7 anonim válasza:
Attól függ merre jársz, és mikor. Napközben semmiképp sem mondanám veszélyesnek, de ha ráparázol mindenre, akkor lehet az. Én 17 évesen voltam kint 3 hétre teljesen egyedül, semmi bajom nem volt, de mindig hazamentem sötétedéskor. (7 körül)
2015. jan. 17. 21:31
 4/7 anonim válasza:
nem az.
2015. jan. 17. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha Brixtonban éjszaka pénzt és drága telefont lóbálva belefutsz egy karibi néger bandába, fiatal csinos lányként, akkor veszélyes...

De alapjábavéve nem veszélyesebb bármelyik nagyvárosnál.

2015. jan. 17. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
nem veszélyes, nappal bármely városrészben teljesen nyugodtan lehet gyalog, busszal menni. Éjszaka vannak fokozott elővigyázatosságot megkövetelő kerületek. (tottenham, brixton, peckham, east ham, hackney)
2015. jan. 17. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
En nappal is jartam olyan kornyeken ahol nem ereztem tul kenyelmesen magam. Egyebkent meg mivel rohadt nagy vannak reszek amik mindig teljesen biztonsagosak es vannak amik nem azok.
2015. jan. 18. 03:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!