Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova menjek inkabb?

Hova menjek inkabb?

Figyelt kérdés
van egy szep lakhely vagy inkabb apartman ami Horvatorszagban van, nekem nagyon tetszik de apam szerint mehetnenk inkabb Olaszba is, de ott meg nem neztem semmit szerintetek hova erdemes inkabb menni ,hol eri meg leginkabb?
2010. febr. 6. 14:36
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

Első lépésnek menj egy magyar nyelvtanfolyamra!

Én Olaszországba mennék szívesebben, régi vágyam, hogy eljussak oda, de ez csak az én véleményem. Előbb tájékozódj alaposan, hogy milyen lehetőségek vannak (szórakozás, látnivalók, árak stb.), és utána döntsd el, melyik tetszene inkább!

2010. febr. 6. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Egyik sem. Egyik drágább hely, mint a másik, Horvátországban kavicsos a tengerpart, Olaszo.-ban meg néhol ki van betonozva, de mindenhol fizetni kell érte, hacsak nem a szálloda külön tengerpartja.
2010. febr. 6. 16:36
 3/8 anonim válasza:
33%

Amíg még szép hazádat sem ismered, ne menj külföldre.

Pl.: Ohat-Pusztakócson jártál már? Vagy Bugyin? Vagy Táskán? Esetleg Nyírparasznyán?

2010. febr. 6. 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Olasz és Horvátországban is rengeteg homokos part van, gyönyörűek, egyébként a sziklás parton a legszebb a víz...Én Olaszba Szicíliába vagy Szardíniára mennék, Capri szigetéről már nem is beszélve!!! Horvátországban is vannak csodás helyek, de engem az olasz hangulat valahogy jobban megérint...
2010. febr. 6. 20:07
 5/8 anonim válasza:
horvátba mindenképp
2010. febr. 6. 22:55
 6/8 A kérdező kommentje:
en is horvatba mennek koszike
2010. febr. 7. 17:47
 7/8 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat mostmabb tudom h hova akarok menni es raszedem a szuleimet :)
2010. febr. 15. 17:57
 8/8 anonim ***** válasza:

én voltam mindkét helyen.. Olaszország jobban tetszett.

Tengerpart, bulik, programok..

2010. ápr. 2. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!