Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogy boldogul valaki Angliában...

Hogy boldogul valaki Angliában úgy, hogy nem tud angolul?

Figyelt kérdés

egy volt iskolatársam 3 éve már, hogy kint van. tudom, hogy magyarokkal van körbevéve, de ennyi idő alatt nem igaz, hogy nem lehet megtanulni angolul rendesen.

facebookra kiírt valamit angolul, én meg kommentben kijavítottam (ilyenek voltak h "we was" /"i and may boyfriend" stb..

most én vagyok a mocsári troll, pedig csak segíteni szerettem volna. törölte is a bejegyzést.

elgondolkodtam, hogy vajon milyen munkát is végezhet.

2015. jan. 7. 10:56
 1/2 anonim ***** válasza:
amilyet erdemel: takaritoit, mosogatoit, kutyapiszok-szedoit, pakikkal, indiaiakkal, hasonszoru irastudatlanokkal korulveve. ezert aztan erdemes volt kimennie, az biztos.
2015. jan. 7. 12:03
 2/2 A kérdező kommentje:

na tessék

megint ilyen szép angollal posztolt(autót akar venni)kommenteltem,h inkább nyelvtanfolyamra fizessen be.

letiltott :D nem értem miért

2015. febr. 12. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!