Anglia, Észak-Írország, Skócia, Wales?
Figyelt kérdés
Nagy-Britannia melyik tagországában volna a legérdemesebb letelepedni és munkát vállani? Miért?#Nagy-Britannia #Anglia #Írország #munkavállalás #királyság #letelepedés #UK #Skócia #Wales #Észak-Írország
2015. jan. 5. 22:58
21/27 anonim válasza:
ha nem tetszik az igazság akkor maradjatok csak otthon vagy németből ugassatok birka nép
22/27 anonim válasza:
londonban kezdj amugy ha hamar akarsz munkát! vidékre csak akkor menj ha tudsz angolul és biztos vagy magadban meg szakmai tudasodban. ezt a többi majom is megtudja erösiteni , remélem hogy ezt belátják...
23/27 anonim válasza:
Nem én pontoztalak le. Igen, mikor otthon éltem, akkor is próbáltam biot venni, nem a tömegàrut. Nyugi, nem minimálbérért dolgozom, bőven megengedhetek magamnak ennyit költeni.
24/27 anonim válasza:
igen, kezdésnek mindenképp London, aztán ha már van rendes nyelvtudás, helyi tapasztalat, lehet vidékre jönni.
25/27 anonim válasza:
èn ilyen helyeken dolgoztam ahol ezeket a termekeket csinaljak. látnád hogy mennyi a különbég ezek között te se a csomagolast néznéd .waitrose essentials meg asda termekek kozott csak joforman a csomagolas a mas...
26/27 anonim válasza:
Én Észak-Walesben élek majdnem 3 éve. Olvastam egy kommentet, hogy Walesben a legnehezebb élni, mert kevésbé fogadják el az embert. Nos tapasztalataim azt mutatják, hogy igenis barátságosak az emberek. Sőt, mi több, megkérdezik az utcán tőlem, hogy hogy vagyok és szóba is elegyednek. Letelepedésben nagyon nem tudok tanácsot adni, hiszen én most tervezem, hogy hazaköltözök. A vidéki életet azért támogatom, mert jóval kevesebb kiadásod van (pl bérleti díj, autó biztosítás, útadó, council tax=kommunális adó), így többet tudsz spórolni. Páromnak és nekem 2 munkánk van és majdnem minden hónapban egyikünk fizetését eltudjuk rakni, és nem robotolunk, élünk közben, kiruccanunk tájat nézni (pl itt van Nagy-Britannia legkisebb háza is- Conwy nevű településen :D). Hátránya, hogy angol mellett a velszi nyelvet is beszélik, és sok közepes vagy magasabb végzettséget igénylő munkánál megkövetelik a velszi nyelvtudást. A többi tagországról nem tudok nyilatkozni. De annyit mondhatok, hogy nagyon szerettem itt élni, de mégjobban szeretnék otthon. Minden jót.
27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hasonlókat még mindig várok :)
2015. jan. 13. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!