Hogy mentetek Londonba legolcsóbban?
Figyelt kérdés
És mennyiért?2014. dec. 22. 13:39
1/11 anonim válasza:
Én busszal, de egy szenvedés volt, soha többet.
2/11 A kérdező kommentje:
Pedig egyet pont buszozni akartam, keresztül Európán. Az mennyibe került? Oda-vissza meg kellett venni a jegyet, vagy elég ha csak az odaútra kéred?
2014. dec. 22. 13:49
4/11 anonim válasza:
A jegy árára már nem emlékszem, de nem volt drága, eurolines volt. De többet ha fizetnének sem mennék ilyen hosszú távon busszal, simán beillett egy kínzásnak. Csak odának vettük meg a jegyet, ha vissza is megveszed akkor sokkal olcsóbb. Visszafelé repültünk.
6/11 anonim válasza:
Én is busszal mentem, 17000Ft körül volt, viszont rettentő hosszú idő, kb. 27 órába telt az út. Nekem nem volt olyan rémes, sok szép városon keresztülmegy a busz, lehet nézelődni. Meg én nem egyedül voltam, hanem a barátnőmmel, így azért elviselhető volt.
De amúgy nem mindig éri meg jobban a busz. Hosszabb távra való kiköltözéshez többnyire igen, mert több csomagot tudsz magaddal vinni díjmentesen. Nézegetni kell több helyen is az árakat. Van, hogy a repülő olcsóbb, tesóm pl. 9900Ft-ért repült múltkor.
7/11 anonim válasza:
En eurostarral mentem Parizsbol, a jegy nem volt tul olcso, de volt vele kombinalva kedvezmenyes hotel, igy mar egesz megerte. Nem tudom pontosan mennyi volt a jegy, ugy 100-200 euro kozott valahol oda-vissza talan.
8/11 anonim válasza:
Ott a repülő, veszel olcsó fapados jegyet, csomagolsz 2 ruhát aztán el van intézve.
9/11 anonim válasza:
Én egyszer busszal utaztam, de soha többet. Ha fizetnének, se utaznék többet busszal.
10/11 anonim válasza:
Miért volt olyan rossz a busz, leírjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!