Kezdőoldal » Utazás » Európa » Volt már valaki Pripjatyban?

Volt már valaki Pripjatyban?

Figyelt kérdés
Csernobilba, Pripjatyba szeretnék menni a nyáron. Minden tapasztalatra kíváncsi vagyok: milyen volt, hogyan utaztatok ki, melyik utazási irodával mentetek, vagy éppen önállóan,milyen papírok kellenek, stb.
2014. dec. 19. 10:31
 1/5 anonim válasza:
0%
bocsi de nem tudom le irni...ugyanis ki folyt a szemem :/ es harom fulem van.
2014. dec. 19. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a [link] oldalt néztem ki, minden papírt intéznek (csak ugye érvényes útlevél kell, hogy Kijevbe eljuss), Kijevből hoznak, visznek, házhoz mennek érted bárhova Kijevben, az egész napos programot megszervezik, viszont ennek megfelelően nem olcsó, 115-150$ egy egynapos túra. Én 2011 nyarán terveztem menni, mert akkor voltam Kijevben, de pont akkor tiltotta be az ukrán kormány a csernobili túrákat. Úgy tűnik, azóta ismét működnek.
2014. dec. 20. 11:00
 3/5 A kérdező kommentje:
itthoni utazási iroda nem szervez utat? nagyon szívesen elmennék, de az orosz tudásom megkopott, félnék, hogy átvernek...
2014. dec. 20. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Én voltam.

Egyéni szervezés.

Itthoni utazási iroda jelenleg nincs, aki kivinne. Soloeast.com, ha csak egy napra akarsz menni.

2014. dec. 29. 18:42
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!
2014. dec. 30. 15:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!