Gépész technikus és cnc gépkezelő a szakmám, de az itthoni válság miatt még nem volt munkahelyem. 3 hónapig dolgozam gépen iskolai gyakorlaton és nyári munkán.Lenne esélyem kint munkát találni?
2010. febr. 1. 13:43
1/7 anonim válasza:
Nem!!Mert nincs semmi tapasztalatod! A nyelvtudás mellé referenciát is kérnek!!neked ilyen sincs.
2010. febr. 1. 13:56
2/7 anonim válasza:
Hát necces... kezd legalulról (pizzafutár, mosogatás stb) aztán szépen tornázd fel magad. Tanuld meg a nyelvet, szerezd meg a helyi papírokat és utána kezdj el dolgozni. Így menni fog.
2010. febr. 1. 14:11
3/7 anonim válasza:
En tobb mint 3 eve vagyok Irorszagban, volt nehany munkahelyem, van jonehany baratom, ismerosom, de SEHOL sem kertek meg referenciat. Jelenleg szinte lehetetlen munkat talalni sajnos, ugyhogy...
2010. febr. 1. 14:38
4/7 anonim válasza:
Első vagyok.Én írtam a referenciát.Én több mint 4 éve élek Angliában(Oxford környékén)és itt bizony kell a referencia..
Ha valahová jelentkezem egy állásra,mindig kérik az előző munkahely referenciáját...Ezek szerint ahogy mondják."ahány ház annyi szokás".De ahogy írod alig van munka,ez vonatkozik Angliára is.Ha van is meló sokat követelnek...Szóval nem könnyű itt sem melót találni..
2010. febr. 1. 14:49
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Mo-n meg szinte lehetetlen :\
2010. febr. 1. 15:27
6/7 anonim válasza:
Írországból írok én is,csaknem 2éve itt dolgozok,de referenciát tényleg nem kérnek szinte sehova,felvesznek próbaidőre,és ha beválsz maradhatsz,de most én sem tanácsolnám hogy minden nélkül nekivágjál,mert tényleg nagyon nehéz munkát találni.
2010. febr. 1. 21:06
7/7 anonim válasza:
Hár proba cseresznye:) A fogalkozásodban bíztos nem találsz munkát de egyébb helyen el tudsz helyezkedni ha van nyeltudásod.Viszot ahol én élek ott keresik a gépkezelőket mert sok farm van.A jelszó aki kijön lejebb kell adnia mert ha nem add lejebb nem lesz meloja.De viszont jobban keresel mint otthon akkármenyit is keresnél!Ha te úgy döntesz kijösz akkor csináld és nem szabad feladni.Nekem 3 hónapig nem volt melom de nem adtam fel.És most egy kicsit jó úgy hazamenni hogy nem kell azon izgulnom hogy elfogya pénzem:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!