Milyen hosszú az út Londonig Budapesttől? Kb hány óra?
Figyelt kérdés
Aki volt már, az mit gondol? Nem vagyok jó utazó, busszal mennénk, de félek, hogy nem fogom birni az utat. Mit javasoltok?2010. jan. 31. 13:26
1/8 anonim válasza:
nekem 2 nap volt kocsival. de szerintem menj repülővel inkább az biztonságosabb és olcsóbb is.
2/8 anonim válasza:
Mi egy éjszakát töltöttünka buszon, aztán franciaországban foglaltunk szállást. Így kevésbé volt fárasztó, de bő két nap alatt odaértünk.
3/8 anonim válasza:
Minimum másfél nap, de akkor a buszon alszol. Én eddig csak Párizsban voltam busszal, azt inkább hagyjuk. Azóta repülök, a fapados jegyek időben lefoglalva már most olcsóbbak, mint a busz.
4/8 anonim válasza:
busszal kb:28 óra
repülővel: 2 és fél óra
5/8 anonim válasza:
Mi egyszer busszal hajnalban indultunk, délelőtt körbementünk Bécsben a Ringen, majd tovább Németországba, este Kölnbe értünk, ott aludtunk. Reggel indultunk tovább, még Brüsszelben megálltunk kb 1 órára, aztán átkeltünk a Csalagúton, Canterbury-ben eltöltöttünk 1-2 órát és este 8-ra mindenki elfoglalta a szállását Londonban. De amúgy bírni lehet az utat, mert 2-3 óránként megáll a busz 10 perces/fél órás/1 órás pihenőkre, a buszon általában filmet néznek, ami eltereli a figyelmedet arról, hogy mennyire nem szeretsz utazni. :) Kitartás! Biztos nagyon jó lesz, és megéri azt a hosszú busz utat. :))
6/8 anonim válasza:
busszal: hajnali 4-kor indulva Győrből, másnap kora délután értünk oda. Buszon aludtunk, megálltunk Brüsszelben néhány órára plusz 3 óránként pihenőben 20 percre kb.
repülővel: 2,5 - 3 óra (Budapest-Luton, plusz onnan EasyBusszal ~30 perc London, Victoria buszállomás)
7/8 A kérdező kommentje:
Jaj, köszi szépen, majd vhogy csak kibirom. Mert sulibol megyünk 10napos kirándulásra-aki akar- és 1x úgy volt, hogy repülővel magyünk, de a tanárok a busznál maradtak..... hát... majd csak kibirom.... :S azért köszi a válaszokat :)
2010. febr. 1. 13:14
8/8 anonim válasza:
mi is voltunk sulival.. hasonlóképpen mint az 5. válaszadó.
mi nagyon élveztük a buszozást, jó volt a társaság, és szép helyeken mentünk keresztül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!