Kezdőoldal » Utazás » Európa » Finnországban jók a segélyek?...

Finnországban jók a segélyek? Érdemes menni?

Figyelt kérdés
Szeretnénk a családdal végleg külföldre költözni. Mivel nyelveket nem beszélünk, a nyelvrokonság miatt Finnországot választjuk. Jó ott a szociális ellátás? Mert dolgozni egyelőre nem szeretnénk kint.

2014. nov. 24. 14:04
1 2 3
 11/24 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Ja. Persze. Bölcsész...
2014. nov. 24. 15:03
 12/24 A kérdező kommentje:
Dehát a gyerekeink majd fognak ott dolgozni, ha felnőnek. Az első generációs bevándorlóktól, vagyis a szülőktől azért mégsem lehet elvárni mindent. Ők a segítségért mennek ki.
2014. nov. 24. 15:09
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha ezt komolyan gondolod, akkor elszomorító, hogy milyen emberek vannak. Felnőtt, diplomás (vagy csak behazudott diplomás) és csak a seggét növesztené a tv előtt :(
2014. nov. 24. 15:14
 14/24 anonim ***** válasza:
Jók a segélyek, csak ti nem fogtok kapni mert nem vagytok se finnek, se nem dolgoztok, akkor pedig nincs segély...
2014. nov. 24. 15:42
 15/24 A kérdező kommentje:
Dehát a rokonságot csak számon tartják ők is!
2014. nov. 24. 15:54
 16/24 anonim ***** válasza:
Mit nem értesz? Ha nem dolgoztál eddig semmit Finnországban, semmit nem is fogsz kapni! Mi olyan nehéz ebben? Dolgozni menj, ne a napot lopjad!
2014. nov. 24. 16:56
 17/24 anonim ***** válasza:
Mér olyan büdös a munka? Nagyon fura elképzelésed van az életről. Egy idegen országban idegen emberek azért dolgozzanak, hogy titeket, koszos bevándorlókat eltartsanak? Mellesleg angolul sokkal könnyebb megtanulni, mint finnül. Én tanultam mindkettőt.
2014. nov. 24. 22:03
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék most nyelvtanulással és munkával foglalkozni. Nekem első a család, és a vasárnapi istentisztelet. Nem mindenki akar a mókuskerékben pörögni, ezt értsétek meg!
2014. nov. 24. 22:22
 19/24 anonim ***** válasza:
De nem várhatod el, hogy mások tartsanak el!!! Tuti kamu ez a kérdés. A vasárnapi istentisztelet miatt nem tudsz dolgozni? Mellesleg katolikus vagy? Mert Finnországban az elég ritka, járhatsz a reformátusokhoz imádkozni.
2014. nov. 24. 22:37
 20/24 A kérdező kommentje:
Katolikus vagyok, és biztos vagyok benne, hogy ott is van katolikus templom.
2014. nov. 25. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!