17 és fél évesen 'kiköltozhetnék' és munkát vállalhatnék Németországban?
Figyelt kérdés
Most lehetséges, hogy összejönne ott nekem egy munka, szállás biztosìtva illetve egyèb, baj csak annyi, hogy most aktuális. Az érettsègit magántanulóként szeretném befejezni itt a magyarországi iskolámban. Lehetséges ez így?2014. nov. 15. 17:20
1/6 anonim válasza:
Ha a szüleid beleegyeznek, akkor igen.
2/6 A kérdező kommentje:
és ez, hogy működik?:) hogyan kell elintézni? mert megengedni megengednék
2014. nov. 15. 17:54
3/6 anonim válasza:
most elkezdesz dolgozni 99% h nem fejezed be az iskolát..
4/6 A kérdező kommentje:
6órába kéne dolgoznom.Suliba ez az utolsó évem lenne, nem feleslegesen küzdöttem idáig, nem hagynám ott. Csak ez az engedélyezősdi idegen nekem. Hol és hogyan kell elintézni?
2014. nov. 15. 22:12
5/6 anonim válasza:
Szépen magántanuló leszel és semmi más. elmész dolgozni németbe, aztán hazajösz érettdégizni amikor kell. Lényegében csinálsz amit akarsz, amikor kell mész.
6/6 Kim Bo Mao válasza:
Nem lebeszélni akarlak, de ha leérettségiztél utána is lesz egy csomó lehetőséged hogy kimenj Németbe dolgozni (ha van nyelvtudásod hozzá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!