Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ausztriának vannak lepukkant,...

Ausztriának vannak lepukkant, elhanyagolt részei?

Figyelt kérdés

Eddig akárhányszor voltam osztrák földön, egy olyan helyet sem láttam, ami elhanyagolt, lepukkant lett volna. Bécsben például nem jártam olyan helyen, mint amilyen például Budapesten Külső-Józsefváros vagy Kőbánya és az alpesi falvak sem olyanok, mint amilyenek a vidéki Magyarországon vannak.

Akadnak ott is elhanyagolt részek?

2014. nov. 15. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Vannak ahogy minden országnak. Mi egyszer Bécsben eltévedtünk egy olyan környékre ami rosszabb volt mint a 8 ker.. A kosz, a lepukkant házak mind olyan benyomást keltett bennünk, hogy állandóan hátrafelé lestünk, hogy melyik házból szalad ki valaki, hogy a torkunkat elvágja.. Hál istenek kijutottunk.
2014. nov. 15. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Különbség csupán a mértékben van.
2014. nov. 15. 13:58
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Hogyne lenne. Azért, mert te turistaként nem jutottál el oda, egy dolog.
2014. nov. 15. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Becsnek a legputribb reszei a torok bevandorlok altal lakott keruletek egyes utcai. Ott kb olyan putrit sikerult bacniuk mint Ankaraban, biztos igy erzik magukat otthon.

Ezt amugy azok az oslakos osztrakok szivtak meg a legjobban akiknek ott ingatlanuk volt/van, mert a torokok lakta reszen zuhanni kezdtek a lakas arak. Erre mondja egy becsi ingatlanos ismerosom hogy "az ingatlanar pedig nem rasszista, az a korulmenyekhez alkalmazkodik".

Egyebkent szerencsere viszonylag keves ilyen resz van.

2014. nov. 16. 00:58
 5/6 anonim ***** válasza:
ha Grazba mész akkor látni fogod hogy sok a szemét, a lekopott meg a firkált fal. Ott még a főtér is szemetes.
2014. nov. 16. 12:02
 6/6 anonim ***** válasza:

10 éve élek itt és sokszor érzem azt amikor jövök megyek hogy olyan mintha egy képeslapot látnék, gyönyörű ország, nem értem miért kellett elszakadnunk tőlük,

olyan dzsuva részeket én még nem nagyon láttam mint amik otthon gyakran vannak, a törökök csinálnak dolgokat bécsben az tény, de az utcák azért elég normálisan néznek ki így is

2014. nov. 16. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!