Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bécsi adventi vásárba mennyi...

Bécsi adventi vásárba mennyi pénzt vigyek magammal?

Figyelt kérdés
Nem akarok nagy bevásárlást csinálni, inkább csak a kíváncsiság hajt, mert még soha nem jártam Bécsben. De ha már ott leszek, azért néhány apróságot biztos veszek, és megkóstolnék helyi vásári ételeket is.

2014. nov. 13. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
En ilyenkor mindig viszek magammal tobbet mint eleg, max hazaviszem, de jobb ha van nalad. Nem kell elkolteni.
2014. nov. 13. 11:50
 2/8 A kérdező kommentje:
És az mennyi?
2014. nov. 13. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Kb 3€ egy forralt bor, 5-7€ egy puncs, sult kolbasz egy wurstel standnal hotdogban kb 3.5€, savanyusaggal kicsit tobb.

Hogy a vasarban mire koltessz nem tudom, en 1 napra 50€ koltopenzt biztos vinnek, mondjuk en ha mar elutazok valahova akkor nem vagyok az aki mc donalds wc-ben tolti utan a vizes palackot csak hogy arra se kelljen kolteni.

2014. nov. 13. 13:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi.
2014. nov. 13. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Én pár szép fából készült karácsonyfadíszt vettem, a többi sajnos gagyi ócskaság volt.

Amit viszont nem szabad kihagyni: nem tudom, hogy mi a neve, de árulnak ott nagyon finom, kemencében sült krumplit, amit leöntenek szósszal, megszórnak sonkával, hagymával, amivel csak kéred. Isteni finom!!

Árakra nem emlékszem :D

Mi egyébként kb 200 eurót vittünk, de nagyon sokat visszahoztunk.

2014. nov. 14. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:

nemtom milyen vásárnak gondoljátok a rathaust

bor van meg kolbász, meg csecsebecsez

20 eurot tudsz elkölteni észszerűen max

2014. nov. 15. 13:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem elég bőven elég 40-50 euró, ha nem akarsz minden egyes bizsut megvenni.
2014. nov. 15. 13:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is 50 körül szoktam vinni, 10-et se szoktam költeni....ez a pár dolog vásárlása elég érdekesen hangzik....ahhoz csöppet drága a vásár
2014. dec. 12. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!