Bécsbe megyek az Adventi vásárra és a Schönbrunn-i kastélyba.36 Euro elég lesz? Egy napos kirándulás. Miket vigyek magammal (papírok)?
Nem írtad, hogy mennyi idős vagy. Ettől is függ a belépő ára. Ha mondjuk 6-18 éves kategóriába tartoztok, mint iskolás csoport, akkor az egyik féle belépő 8,90 Euro. Sokféle belépő van, nézd meg: [link]
Személyit vagy útlevelet mindenképpen vigyél magaddal. A nemzetközi diákigazolvány azért jó, mert plusz kedvezményeket lehet vele igénybe venni, régebben utazási irodában (Ibusz) állították ki. Erre is rákerestem neked: [link]
Remélem tudtam segíteni, ha már neked nem barátod a google :-)
36 euro kb 10.000 forint.. 1 napos kirándulásra bőven elégnek kell lennie. főleg ha az út már előre ki van fizetve. :)legalább nem költesz annyit. :)
biztos nagyon szép lesz, fényképezőt is vigyél
Köszönöm a válaszokat:) Még a 18 alattiba tartozom. Nem is akartam többet vinni, csak megriasztott, hogy mondták, hogy ki mennyit visz és kicsit több volt, mint az enyém, de hát én nem akarom elherdálni a Karácsonyi pénzem egy nap alatt:P
Fényképezőt mindenképp:D Akkor útlevél nem kell? Csak mert májusban lejárt xD Azt halottam, hogy elég már a személyi is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!