Palmitoo kérdése:
Hogyan juthatok ki Ruthausplatz-ba busszal?
Figyelt kérdés
Az adventbécsben.hu oldalán nem tudtam eldönteni hogy melyik busz megy ki, úgyhogy nem tudtam eldönteni, tudnátok segíteni?2014. nov. 7. 17:20
1/1 anonim válasza:
1. Ruthausplatz nincs Bécsben. Rathausplatz van.
2. Mivel "ki" szeretnél menni, nem vagyok benne teljesen biztos, hogy Bécs városára gondolsz és nem valamely környező településre. (Rathausolatz= Városház tér)
3. Nem írtad le, honnan indulnál.
Budapestről Győrön át Bécsbe a buszok a Népligetből indulnak. Vonattal pedig a Keleti ill. Kelenföld a kiindulópont.
Bécsen belül a Rathausplatzhoz legközelebb eső metróállomások a Rathaus (U2 vonal), Volkstheater (U3), villamossal pedig a Burgtheaterig (1 és D) kell utazni ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!