Hogy juthatok el legolcsóbban Spanyolországba?
Az ünnepekre (karácsony :D) szeretnénk elutazni pár napra párommal párom családjához. Mi lenne a legolcsóbb odajutás?
Fontos lenne :))
A cél: Oria, Andalucia
Stoppal semmiképp sem ...
Légyszives adjatok hasznos tippeket :))
2-es, megnézem mindenképp.
A Wizz Air-nek van járata Málaga városba Budapestről. Megnéztem, karácsony előtt 20-án (szombat) biztosan van. Közvetlen, 16:55 → 20:30. Az ára 1 fő feladott poggyász nélkül most éppen 26 092,00 Ft. Feladott poggyász kb 10ezer.
Málaga 3 óra kocsival. Közvetlen busz és vonat nincs. De Málaga-Granada (kb 12 EUR) és Granada-Oria (kb 13 EUR) járható útvonal busszal.
Az árakat itt néztem: (2 db Oria, España van, de csak az egyik jó, nézni kell a térképet, melyik lett kiválasztva)
Ez fejenként 33-34 ezer, amiben nincs benne:
- feladott poggyász
- visszaút
- szállás Granadán vagy Málagán, mivel a repülő este érkezik
Köszönöm szépen! :)
Párom Romániából induló busszal szeretne menni. Amivel csak az a baj, h 4 óránként áll meg, és 2 nap, mire leér...
Bár 25 000 Ft-ból fejenként kijön a csomagokkal együtt.
Meg kéne győznöm, hátha a repülősre beáldoznánk..
A visszaút sokkal drágább, de teljesen időpontfüggő. Visszafelé biztosan jobban jártok a busszal. Anyósom nemrég volt kint ezzel a járattal. Neki idefelé 30 volt, vissza viszont már 70.
A feladott poggyász +10 ezer darabja, azt számoljátok hozzá.
Szegények :( Egyszer kaptam egy akciós utat Korfura Szegedről. Egy egész napot buszoztunk. Ha megállt a busz, mindenki leszállt, és zombiként mentünk a wc felé. Nem lehet kényelmesen ülni ennyi időt, aludni meg pláne... Fel kellett kelni a wc-s megállóknál, nem lehetett veszélyeztetni a kihagyásukat, ha aludtál, ha nem. De ez a távolság, amire ti készültök... le a kalappal. Kitartást. :)
Köszönöm! :)
Emiatt én is aggódom kissé...
De mi karácsonyra+újévre szeretnénk.
A legolcsőbb repülő is 2 főre 91 000 Ft mindennel együtt, csak oda. Vissza meg drágább
Szal így marad a busz, ami féláron kijön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!