Kezdőoldal » Utazás » Európa » Miért hiszik azt az emberek...

Miért hiszik azt az emberek hogy Amerikába nehéz kiutazni, és máshová könnyebb?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyen olvastam, hogy valaki Amerika és (pl) Norvégia között gondolkodott, és végül Norvégiát választotta, mondván: Amerikába nagyon nehéz kijutni.

Jó, persze, nem könnyű, de Norvégiába is kell vízum, az sem EU-s ország, letelepedni ott is ugyanolyan nehézkes mint Amerikában. Vagy én gondolom rosszul?

(Most tegyük félre azokat a dolgokat, hogy ma már Amerikában is nehezebb a megélhetés.)

2014. nov. 7. 05:32
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Hát kapásból nem fèl milka a repülőjegy. Plusz rohadtul ne Norvègiához hasonlìtsuk már, ahova kb senki nem akar menni, hanem pl Angliához, ès máris kisül hogy nehèz cèlpont.
2014. nov. 7. 06:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Norvegiaba nem kell sem vizum, sem zold kartya, sem munkavallalasi engedely, ugy lehet kikoltozni es munkat vallalni, mint barmelyik EUs orszagba. Norvegia ugyan formalisan nem EU tag, de a valosagban szinte annak tekintheto a rengeteg ketoldalu megallapodas miatt.

Az USAba Green Card nelkul nem kaphatsz munkat, azt megszerezni meg nagyon nehez.

2014. nov. 7. 07:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Kiutazni valóban nem nehéz. De kint maradni és dolgozni már igen.
2014. nov. 7. 07:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Meg esetleg visszajönni...
2014. nov. 7. 08:00
 5/5 A kérdező kommentje:

1. Direkt írtam Norvégiát, és nem Angliát a kérdésben. A lényeg az volt, hogy egyik sem EU-s ország és inkább Norvégiát választják az emberek az USA helyett. (a fent említett konkrét esetben)

Persze tudom, hogy Anglia és Amerika közül, miért Angliát választják.

A többieknek köszönöm a választ.

2014. nov. 8. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!