Kezdőoldal » Utazás » Európa » Vegyek autót mielőtt Angliába...

Vegyek autót mielőtt Angliába költözök vagy ne?

Figyelt kérdés

2015. júliusában édesapám, párom és én kiköltözünk Angliába az ottani rokonainkhoz. Szeretnék mostanában venni egy autót, mert jó lenne a munkám miatt is meg minden. Az autóval szeretnénk kimenni és telente hazajönni egy kis időre.

Ha kimegyek szeretnék rá angol rendszámot, meg mindent ami kell.

Megéri megvenni? Ha nem akkor miért nem?

2014. nov. 6. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Ne vegyél! Majd kijöttetek, akkor vegyetek itt. Felesleges macerának teszed ki magad, ha otthon veszel autót, majd azt ide kihozod, rendszámot rakatsz rá, stb. Nem beszélve arról hogy balkormányos autóval vezetni egy olyan országban ahol jobboldali közlekedés van, elég rossz ötlet.
2014. nov. 6. 15:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Viszont van pár holmi amit ki akarunk vinni. Ezt hogyan lehet megoldani?
2014. nov. 6. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

[link]

ok jo aron kiviszik neked. Mi veluk koltoztunk. Kerj arajanlatot emailben.

2014. nov. 6. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Kint vegyetek autot, sokkal sokkal olcsobb.

A dolgokat pedig kikulditek csomagkuldovel, en az Árva Trans-t javaslom, nekem remekul bevaltak a multban, de barmi mast is hasznalhattok.

2014. nov. 6. 16:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nagyon sokat segítettek! :)
2014. nov. 6. 16:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Jajj, még valami. Van egy német juhászunk, akit viszünk magunkkal. Tudom, hogy kell neki útlevél, chip, oltás és féregtelenítés, de azt nem tudom, hogy így, hogy nincs autó, hogyan lehet kivinni őt. Tudtok segíteni? :)
2014. nov. 6. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Magyar FB csoportokban (Magyarok Nagy-Britanniaban) szoktak tele kocsis hirdetesek lenni, van aki mindenfelet szallit, ha van kutya szallito boxod akkor biztos van aki kiviszi, meg te is mehetsz vele.
2014. nov. 6. 16:40
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

Amugy is erdemes csatlakozni a csoporthoz, sokat tudnak segiteni hasznos tanacsokkal.

2014. nov. 6. 16:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Rendben, utána nézek. Köszi :)
2014. nov. 6. 16:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi pár hónapja jöttünk ki. Én is majdnem otthon vettem autót, de hülyeség lett volna. Idekint olcsóbb, és amúgy otthon még azzal nem lehetsz tisztában, de a biztositás és a road tax miatt nagyon nem mindegy milyen autód van idekint. Otthon ezekkel nem kell foglalkozni, de itt több száz font is múlik rajta. Illetve itt 1000x egyszerűbb az autó adás-vétel.
2014. dec. 17. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!