Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van itt valaki aki Amszerdamba...

Van itt valaki aki Amszerdamban lakik, segítene?

Figyelt kérdés

Amszerdamba szeretnénk menni pár napra, de nem tudom hogy hogy működnek egyes dolgok , ezekkel kapcsolatban lenne pár kédésem :

1. láttam például , hogy ilyen esti/ éjszakai hajózás van , ez hogy működik , hogy interneten lefoglalom a jegyet rá , aztán kész , vagy ott helyszínen is meglehet rá venni ?

tudnátok mondani arról pár dolgot , hogy 2-3 nap alatt mit érdemes megnézni , és hogy mennyire bonyoult ott megtalálni a dolgokat ?

bocs, hogy ilyen amatőr kérdéseket teszek fel , de még nem igazán voltam így "nyaralni" sehol sem .

köszi

2014. nov. 6. 15:17
 1/4 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül csak az írhat aki ott lakik ..:D
2014. nov. 6. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen nemű vagy, és mennyi idős, de én két dolgot néztem meg Amszterdamban!

piros lámpás negyedben a kirakatokban lévő lányok, coffeeshoppok!

Mindkettő felejthetetlen élmény!

De hogy te mit szeretnél megnézni, azt majd eldöntöd!

2014. nov. 6. 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Én most hétvégén megyek. Nekem is 2 dolgot ajánlottak, hogy nézzem meg, az egyik a piros lámpás negyed, a másik a Madame Tussauds múzeum, ahol életnagyságban találkozhatunk Barack Obamával, Angela Merkellel, meg még jópár hírességgel. (Bár a belépő kicsit drága, 22€.)
2014. nov. 6. 22:16
 4/4 A kérdező kommentje:
értem , köszi
2014. nov. 9. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!