Utazásszervezésben tudnátok segíteni?
A párommal szeretnénk elutazni decemberben valahová, kerek évfordulónk lesz. :) Nézegettem külföldi repülős utakat, de olyan drágák, és nem hiszem el, hogy nem lehetne ezt olcsóbban megszervezni. Olyan 150.000 Ft-t szánnánk rá, és 3 éjszakával is megelégednénk.
Néztük elsősorban a Kanári-szigeteket, vagy ehhez hasonló vízparti helyet, ahol ha nem is strandidő van, de lehet még fürdeni.
Néztünk olyan nagyvárost, ahol van látnivaló télen is, pl. Párizs, Madrid, stb. (Bécs, Prága, Pozsony kilőve)
Igazából arra vagyok kíváncsi, ti hova mennétek ennyi pénzből ilyen kevés napra? Én még sosem repültem, nem zavarna, hogy a reptéren töltenék fél napot, tényleg csak egy villámnyaralásra vágyunk.
Konkrét ötleteknek örülnék a legjobban!
Szia!
Talán Brüsszel beleférne a keretbe. A Wizzairrel már Kb. 20e Ft./fő áron el tudtok menni. Szállást 3 éjre reggelivel már 50 eurótól kaphattok. A többi pénz meg költőpénz.
Amit esetleg érdemes lenne megnézni az Krakkó.
Mondjuk lehet, hogy inkább belföldön maradnék, és egy hétközbeni csomagot választanék valamelyik wellness szállodában extrákkal. Élvezve az édes kettest.
Brüsszel? Jó hogy nem valami szmogos iparvárost javasolsz.
Ebbe pl Róma beleférne és Krakkó is jó választás lenne. De ha ügyesek vagytok akkor Madrid, Barcelona is szoba jöhet.
Nem mindegy hogy December melyik felében, kb 15 után fő-fő szezon van, az árak is ennek megfelelőek.
1. Nézzétek meg a Wizz oldalán hova van olcsó jegy, ne csak BP-ről hanem máshonnan is ahova el tudtok jutni pl eurolines-al. Nézzétek meg a Ryanair oldalát is.
2. foglaljatok szállást a booking.com vagy az agoda.com-n
3. Jó utat!
És a legjobbat el is felejtettem: Isztambul. Én oda mennék.
Nézd meg, itt komplett ajánlatok is vannak.
Krakkót, Prágát ajánlom! A karácsonyi forgatag talán még hangulatosabb is, mint nyáron. El tudtok menni vonattal vagy busszal (sokkal-sokkal olcsóbb a repülőnél, és így több pénz marad ott helyben mászkálni, enni-inni).
Mi a párommal 110 ezerből jöttünk ki 3 éjszakára Krakkóban busszal egy egyszerű szocreál hotelben.
Prága vonattal 4 éjszakára 90 ezer volt, igaz, az nyáron volt, és kempingeztünk. De rendes szállással is bele kell férjen a 150-be.
Szerintem mindkét város igazán romantikus, főleg karácsony előtt. Rengeteg látnivaló, étterem, bár van, még két hétre is sok lenne. És szerintem sokkal jobb egy meghitt vacsorára, vagy egy szép kirándulásra költeni a pénzt, mint elrepülni valahova messzire, hogy aztán ott spórolni kelljen négy napig.
4. Te tudsz szöveget értelmezni????????????
"Bécs, Prága, Pozsony kilőve"
Jólvan na, nem kell rögtön leugatni.
Akkor Prága nem, Krakkó továbbra is ötcsillagos.
Prága helyett meg - ha már - akkor legyen Graz vagy Salzburg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!