Tapasztalatok Mangaliáról (Fekete-tenger, Románia)?
Én nem voltam. DE
1. Romániában az utak nagyon rosszak, úgyhogy időbe..biztos h sokba kerül amig elérsz.
2. Akik voltak a román tengerpartra azok azt mondták, hogy legközelebb inkább az Adriai tengerpartot választják, mert ugyanannyiba került és a körülmények sem összetéveszthetőek.
3. A tenger sem kék ...
Csomó rokonom járt mér ott.Nekik nemnagyon tetszett főleg
a szobájuk és a part nemtetszett.A part szerintük elég retkes volt.
Romániában lakom, minden nyáron a tengeren nyaralunk.
Nem igaz, hogy rossz, habár Mangalian még nem voltam, de Costinesti szuper!
Komolyan! Ha fiatal vagy és a buli is érdekel, ott tutira jól fogod érezni magad.
Bulis zene megy a parton egész nap, tele van diszkóval a helység...annyira klassz.
Épp tegnap hallottam egyik rádióban, hogy Costinesti Románia Ibizája. :D És tényleg az.
A diszkókon kívül a parton is van egy hely, ahol a homokban buliznak az emberek, persze cipő nélkül, ott szoktunk éjszaka is fürdeni, nagyon szuper. :D
Bocsi, hogy csak Costinestiről tartottam beszámolót, de rengeteg élményem van a hellyel kapcsolatban és nem bírtam magamban tartani. :D
19L
13:55!!
Köszi szépen a válaszodat.
Pont Costinesti-ben találtam egy gyönyörű tengerpartot, Neptun-beach néven. Tényleg lenyűgöző! Szerintem, ha már odamegyünk akkor oda is ellátogatunk. :)
17/l
Nagyon szívesen! :)
Habár én úgy tudom, hogy Costinesti és Neptun külön "részek"...érted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!