Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tapasztalatok Mangaliáról...

Tapasztalatok Mangaliáról (Fekete-tenger, Románia)?

Figyelt kérdés
Vannak tapasztalataitok Mangalia és környékéről (Fekete-tenger, Románia)? Nagyon úgy néz ki, hogy idén nyáron oda utazunk, és örülnék, ha mondanátok pár infót róla. (érdemes -e, idő stb.)
2010. jan. 25. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
32%

Én nem voltam. DE

1. Romániában az utak nagyon rosszak, úgyhogy időbe..biztos h sokba kerül amig elérsz.

2. Akik voltak a román tengerpartra azok azt mondták, hogy legközelebb inkább az Adriai tengerpartot választják, mert ugyanannyiba került és a körülmények sem összetéveszthetőek.

3. A tenger sem kék ...

2010. jan. 29. 08:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Csomó rokonom járt mér ott.Nekik nemnagyon tetszett főleg

a szobájuk és a part nemtetszett.A part szerintük elég retkes volt.

2010. jan. 31. 19:47
 3/9 anonim válasza:

Romániában lakom, minden nyáron a tengeren nyaralunk.

Nem igaz, hogy rossz, habár Mangalian még nem voltam, de Costinesti szuper!

Komolyan! Ha fiatal vagy és a buli is érdekel, ott tutira jól fogod érezni magad.

Bulis zene megy a parton egész nap, tele van diszkóval a helység...annyira klassz.

Épp tegnap hallottam egyik rádióban, hogy Costinesti Románia Ibizája. :D És tényleg az.

A diszkókon kívül a parton is van egy hely, ahol a homokban buliznak az emberek, persze cipő nélkül, ott szoktunk éjszaka is fürdeni, nagyon szuper. :D

Bocsi, hogy csak Costinestiről tartottam beszámolót, de rengeteg élményem van a hellyel kapcsolatban és nem bírtam magamban tartani. :D

19L

2010. ápr. 26. 13:55
 4/9 A kérdező kommentje:

13:55!!

Köszi szépen a válaszodat.

Pont Costinesti-ben találtam egy gyönyörű tengerpartot, Neptun-beach néven. Tényleg lenyűgöző! Szerintem, ha már odamegyünk akkor oda is ellátogatunk. :)

17/l

2010. ápr. 26. 15:42
 5/9 anonim válasza:

Nagyon szívesen! :)

Habár én úgy tudom, hogy Costinesti és Neptun külön "részek"...érted. :)

2010. ápr. 28. 21:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Eforie Nord-ot választanám ott voltunk már de a víz mindig tiszta volt a part naponta volt tisztítva kajálni annyit lehetett amennyi csak belédfért (140 000Ft kajajegyet kaptunk a szálodában).
2010. jún. 26. 11:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2010. jún. 27. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a régi szép idők xD
2011. jún. 22. 13:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Bizony ám. :) Kedvenc kérdésem!! ^^:P
2011. jún. 22. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!