Szállás Olaszban-Jesoloban vagy Bibionéban?
Ajánlana valaki Jesoloban Apartmant amit már kipróbált.
Kisfiammal mennénk és a part közelében házikót vagy olcsó apartmannt keresek.
köszi a választ.
tudnál írni bővebben róla? mennyi pénzt vigyünk 3an, stb...
megnéztem az oldalt, nagyon tetszik.
ha jól értettem, bérelni kell a lakókocsit + fejenként is fizetni kell.
annyi helyet néztem már de ez a legolcsóbb idáig a számításam szerint. ha jól néztem.
nem tudok angolul, németül csak foghíjjjjjjasan.
te választhatod ki a kocsit melyiket akarod bérelni, hol és melyik?
pihenni mennyire lehet? 3an mennénk a 2 éves kisfiunkkal.
a kocsiban nem kapsz hőgutát? Gondolom nincs légkondi, az már luxus lenne ennyi pénzért.
láttam a képeken hogy vannak koncertek.
azt azért messzebb rakják a lakókocsiktól? vagy az egész camping zeng este?
Jah, milyen a part,
mesélj nekem, jó hogy valaki tud részleteket.
Azért kérdezgetek mert már volt alkalmam nem is egyszer befürödni a nyaralásokkal.
ide tettem fel képeket, persze nehéz volt olyanokat keresni, amin mi nem vagyunk rajta:)
www.ezjo.tvn.hu/jesolo
Mi az oldalukon levő térkép alapján választottuk ki a házat, írtam nekik 3 lehetségeset, amit szeretnénk, és abból kaptuk az egyiket, mi már ilyenkor januárban lefoglalóztuk. Mi egészen a kerítésnél voltunk, a tenger felőli oldalon (a tengerhez egy kapun keresztül lehet kimenni) oda nem hallatszott a zene, tök csend volt, csak egyik éjjel fogtunk ki zajos szomszédokat. A zene a bejárati oldalon van minden este olyan 11-ig. Korábban voltam már ott sátorral is, akkor a másik kemping oldalánál sátoroztunk, és oda meg a másik kemping zenéje hallatszott nagyon. Tehát a legjobb a tenger felőli oldal.
08:37 vok.
bibione
agenzia boreal
tel 3904314304428
fax 390431437043
www.agenziaboreal.com
magyar id. is van.
köszi szépen mindenkinek
szép napot :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!