Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogy lehet az, hogy Bordeauxba...

Hogy lehet az, hogy Bordeauxban (FR) nézünk szállást pár napra és ott olcsóbbak mint itthon? Mitől olcsóbb ott mint itthon?

Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 12:55
 1/8 A kérdező kommentje:
És ugyanolyan kategóriás.
2014. okt. 25. 12:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Arra az időszakra épp olcsóbb. Ennyi.
2014. okt. 25. 13:19
 3/8 A kérdező kommentje:

ma 13:19

Igen olcsóbb 10%-al. DE mikor itthon kerestem akkor itt is volt akció. Meg még az itthoni akciós került annyiba mint ott a normál vagy kicsivel drágább.

2014. okt. 25. 13:28
 4/8 A kérdező kommentje:
És még egy érdekes dolog. Ami oldalon néztem ott szobaár volt amiben benne van már a 2 ember. Itthon fejenként számolta. tehát ami ott 10000 volt szobaár, itthon kb 7-8000 volt fejenként.
2014. okt. 25. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért azt a 10ezeres szobaárat megnézném, hogy ugyanaz a kategória-e, mint itthon. Az összehasonlításnál itthon jellemzően valami hotelt néznek, kint meg mondjuk valami apartmanházat, ami nem ugyanaz.

Meg mikor a képek szépek, de kiderül, hogy a legolcsóbb klasszikus szobán nincs sötétítő. szar a fűtés és egész éjszaka szagolod a konyhát, meg hallgatod a báltermet.

2014. okt. 25. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
De amúgy ennek mi köze a politikához?
2014. okt. 25. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Ott is 27% az áfa? Kell fizetni még ezenfelül ifát, bifát stb. is?
2014. okt. 27. 14:01
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es, ha arra gondolsz, akkor máshol is lehet plusz adó, amit még rátesznek. A booking.com-on ha foglalsz, akkor ezt ki is szokta írni. Én láttam már olyan külföldi szállást ott, hogy még aránylag jó ára volt, de oda volt írva, hogy egyébként azon felül még 10%-15%-ot rádobnak az egész összegre távozáskor, mert csak. Hát köszi.
2014. okt. 27. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!