Hogy lehet az, hogy Bordeauxban (FR) nézünk szállást pár napra és ott olcsóbbak mint itthon? Mitől olcsóbb ott mint itthon?
Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 12:55
1/8 A kérdező kommentje:
És ugyanolyan kategóriás.
2014. okt. 25. 12:55
2/8 anonim válasza:
Arra az időszakra épp olcsóbb. Ennyi.
3/8 A kérdező kommentje:
ma 13:19
Igen olcsóbb 10%-al. DE mikor itthon kerestem akkor itt is volt akció. Meg még az itthoni akciós került annyiba mint ott a normál vagy kicsivel drágább.
2014. okt. 25. 13:28
4/8 A kérdező kommentje:
És még egy érdekes dolog. Ami oldalon néztem ott szobaár volt amiben benne van már a 2 ember. Itthon fejenként számolta. tehát ami ott 10000 volt szobaár, itthon kb 7-8000 volt fejenként.
2014. okt. 25. 13:30
5/8 anonim válasza:
Azért azt a 10ezeres szobaárat megnézném, hogy ugyanaz a kategória-e, mint itthon. Az összehasonlításnál itthon jellemzően valami hotelt néznek, kint meg mondjuk valami apartmanházat, ami nem ugyanaz.
Meg mikor a képek szépek, de kiderül, hogy a legolcsóbb klasszikus szobán nincs sötétítő. szar a fűtés és egész éjszaka szagolod a konyhát, meg hallgatod a báltermet.
6/8 anonim válasza:
De amúgy ennek mi köze a politikához?
7/8 anonim válasza:
Ott is 27% az áfa? Kell fizetni még ezenfelül ifát, bifát stb. is?
8/8 anonim válasza:
7-es, ha arra gondolsz, akkor máshol is lehet plusz adó, amit még rátesznek. A booking.com-on ha foglalsz, akkor ezt ki is szokta írni. Én láttam már olyan külföldi szállást ott, hogy még aránylag jó ára volt, de oda volt írva, hogy egyébként azon felül még 10%-15%-ot rádobnak az egész összegre távozáskor, mert csak. Hát köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!