Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nem tudok melegvizben zuhanyoz...

Nem tudok melegvizben zuhanyozni, pedig van. Miért nem tudok melegvizet csinálni?

Figyelt kérdés

Igyekszem tömören írni, bár kicsit fura történet...

Épp Horvátországban vagyok egy hétig egy vendéglátó családnál. Minden szép és jó, csak fura itt a csap... Van melegvíz (az első nap még ők megcsinálták, hogy "tudjam" hogy kell (ott se voltam)

De most nincs... Azt mondták, nyomjak le egy gombot, hogy a csapból jöjjön a víz, ne a zuhanyrózsából, majd amikor elkezdett melegedni a víz, váltsam vissza a zuhanyrózsára. Ma háromnegyed órán keresztül vártam, de nem történt semmi... Valaki tudja, mit rontottam el, vagy hogy egyáltalán hogyan tudok melegvizet csinálni? Akármikor megkérdezem, ugyanazt mondják el és megmutatni nem akarják megint megmutatni.

2014. okt. 14. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy ötlet: a melegítő berendezés csak akkor indul be, amikor jó erős a vízáramlás. Ezért hagyd, hogy a megnyitott csapból addig folyjon víz, amíg szép lassan meleg lesz - csak akkor nyomd meg a gombot (válts a zuhanyrózsára).

Tehát ha lassan folytatod a vizet, sohasem indul be a vízmelegítő - kell neki pár percig az erős vízsugár.

2014. okt. 15. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Hívd oda valamelyik családtagot, mutassa meg.
2014. okt. 16. 08:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm első válaszoló! Működött :)
2014. okt. 17. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!