Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van török ismerősöd? Milyenek...

Van török ismerősöd? Milyenek a törökök? A török férfiak és a török nők?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok. Köszönöm!
2014. okt. 11. 12:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nemrég ismerekedtem meg egy török pasival. Erasmus-os végzős orvosis. Ambíciózus személy mindenképp, szeret élni. Kicsit valóban megbízhatatlannak tűnik, de lehet csak azért kételkedem, mert elég fura, hogy a buli óta mikor megismerkedtünk irogat rendesen, meg mikor mondtam, hogy menjen már el buliba ismerkedjen mással is, mert hogy azért van itt, akkor olyan furán nézett rám, hogy le akarom pattintani, s hogy ő úgyis fog próbálkozni. Amolyan vonzó, csábító pasinak mutatja magát és van is benne, de én mindig szoktam kicsit gondolkodni az ilyen dolgokon. Végülis átlagember szerintem azért, de ami szembetűnőbb az az, hogy alaposan szemléli az embereket, fontos az értékrend. Persze, ő is csak egy ember, most nem általánosíthatok én sem törökökre.
2014. okt. 12. 15:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Török barátom van, Törökországban élek. Imádom az itteni légkört, sokkal jobban érzem magam itt, mint otthon. A barátom pedig a tenyerén hordoz, nagyon ambiciózus ember, mindig azt nézi, hogy kettőnknek jó legyen, így alakítja a jövőjét, elfogad és támogat mindenben. Teljesen más, mint az otthoni naplopó, játékfüggő, céltalan, agresszív, hűtlen exeim.
2014. okt. 23. 01:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt/van egy török barátom. Nagyon kedves, nagyon tud bánni a nőkkel, de nagyon határozott. Csak pozitívat tudok róla mondani. A magyar srácokhoz képest engem is meglepett az, hogy mennyire a tenyerén hordoz. Pedig először én is párszor kikosaraztam. :D
2015. febr. 1. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!