Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van török ismerősöd? Milyenek...

Van török ismerősöd? Milyenek a törökök? A török férfiak és a török nők?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok. Köszönöm!
2014. okt. 11. 12:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Én török vagyok. Más a vallásom, az értékrendem, az életvitelem, de egyébként ugyanúgy középen van az orrom. :)
2014. okt. 11. 14:02
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Még kíváncsi vagyok! :)
2014. okt. 11. 14:27
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Ázsiai társaság. A más értékrend azt is jelenti, hogy ők másként látják pl. a becsületesség fogalmát is. Te nem ütsz le este egy 80 éves vénasszonyt a 300 forintjáért, mert azt tartod, hogy az aljasság. Ő leüti, mert úgy tartja, hogy az a 300 forint jár neki és ha megszerzi, azzal a saját életrevalóságát és felsőbbrendűségét bizonyítja. Ilyen különbségek ezrivel vannak...
2014. okt. 11. 14:36
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

#3, csak a buta ember általánosít.

Olvasom a magyarországi híreket, és bizony van, aki megöli a másikat 300 forintért. Gyereket molesztálnak, állatokat kínoznak.

De soha nem mondanám ezek alapján, hogy a magyarok ilyenek.

Látod, ez is egy különbség közted és köztem. :)

Az édesanyám magyar. Laktam Mo.-n is 20 évet. Mindent összevetve To.-ban érzem jól magam. Az emberek zöme optimistább, kedvesebb, segítőkészebb, összetartóbb.

Nyilván vannak ugyanilyen magyarok is, de arányában véve kevesebben. A magyarok szeretnek haragudni, gyűlölködni, irigykedni.

2014. okt. 11. 15:14
 5/13 anonim ***** válasza:
40%

Első, utolsó: Jól látod a magyarokat. Viszont abban tévedsz hogy 300 forintért leütik a 80 évest. Leütik és még meg is erőszakolják akár 30 forintért is.

A magyar amúgy egy birka nép. Lehet hogy a két nép mentalitása más de az biztos hogy a török nem rosszabb mint a magyar. Persze rossz emberek mindenhol vannak.

2014. okt. 11. 16:34
 6/13 anonim ***** válasza:

Igen, pont ez a lényeg, hogy minden népben van ilyen is, olyan is. A törököknél is van olyan, aki nem fél se Istent, se embert!

Vannak magyar barátaim, ők nagyon jó emberek, nagyon szeretem őket.

2014. okt. 11. 16:45
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
a török elég megbízhatatlan népség, kicsit olyanok mint a cigányok meg a románok, nem üzletelnék velük
2014. okt. 11. 20:10
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Idegenforgalomban dolgozom, és sok török turistával találkozom. Nagyon vidám, és hálás emberek, én bírom őket! Degenerált emberek meg mindenhol vannak, emiatt nem általánosítok egy nemzet népét sem.
2014. okt. 12. 11:00
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nekem úgy tűnik van aki kicsit negatív szemléletű.

No comment..........

2014. okt. 12. 11:01
 10/13 anonim ***** válasza:
15%

Én vagyok a török

Öntözödni jövök.

Ha nem adtok piros tojást

Mindent összetörök.

2014. okt. 12. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!