Van török ismerősöd? Milyenek a törökök? A török férfiak és a török nők?
#3, csak a buta ember általánosít.
Olvasom a magyarországi híreket, és bizony van, aki megöli a másikat 300 forintért. Gyereket molesztálnak, állatokat kínoznak.
De soha nem mondanám ezek alapján, hogy a magyarok ilyenek.
Látod, ez is egy különbség közted és köztem. :)
Az édesanyám magyar. Laktam Mo.-n is 20 évet. Mindent összevetve To.-ban érzem jól magam. Az emberek zöme optimistább, kedvesebb, segítőkészebb, összetartóbb.
Nyilván vannak ugyanilyen magyarok is, de arányában véve kevesebben. A magyarok szeretnek haragudni, gyűlölködni, irigykedni.
Első, utolsó: Jól látod a magyarokat. Viszont abban tévedsz hogy 300 forintért leütik a 80 évest. Leütik és még meg is erőszakolják akár 30 forintért is.
A magyar amúgy egy birka nép. Lehet hogy a két nép mentalitása más de az biztos hogy a török nem rosszabb mint a magyar. Persze rossz emberek mindenhol vannak.
Igen, pont ez a lényeg, hogy minden népben van ilyen is, olyan is. A törököknél is van olyan, aki nem fél se Istent, se embert!
Vannak magyar barátaim, ők nagyon jó emberek, nagyon szeretem őket.
Köszönöm a válaszokat. Nekem úgy tűnik van aki kicsit negatív szemléletű.
No comment..........
Én vagyok a török
Öntözödni jövök.
Ha nem adtok piros tojást
Mindent összetörök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!