Hova menjünk nyaralni? Melyik a legjobb? Barcelona vs Párizs vs Zürich?
Én is Barcát mondanám.
Nagyon szép hely.
Zürich viszonylag unalmas, Párizs meg tele van négerekkel, cigányokkal, akik az utcán zaklatnak. A Sacré-Coeur-ba pedig kész életveszély már eljutni tömegközlekedéssel.
Barcelona viszont pompás :)
Mi Párizsban voltunk nyáron, eléggé hideg időt fogtunk ki fantasztikus egy város! A kelleténél kicsit tényleg több a néger meg az arab de ha nem nézel az eiffel-tornyot árulókra elmennek melletted. Az Eiffel-torony csoda szép! A Louvrot csak akkor érdemes megnézni ha tényleg érdekelnek a művészetek mért egy óriási 4 emeletes építmény! Nem érdemes a Mona Lisa miatt bemenni. Látnivalókat vannak még a Diadalívet, a Notre Dame, ha érdekel a Sorbonne, az Opera. Egyébként a tömegközlekedés nem annyira veszélyes. Ha gyorsan szeretnétek 1 nap alatt bejárható város. A Disneyland is csodás, bár odébb pénz is kell a belépők elég húzósak. Ja és , hogyha Párizst választjátok meleg ruha és képernyőt mindenképp vigyenek meg az Eiffel toronyban fogjátok jegyet ha nem akartok ott állni egy csomó időt( bár ősszel lehet nincsenek annyian)
Sajnos a többi városban még nem jártam. De Barcelonáról is szépeket hallani csak ott nekem megszakadtak a szívem októberben meg novemberben, hogy nem fürödhetek a tengerben! Oda szerintem nyáron érdemes menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!