Horvátországban a komp simán megy vagy lehet érezni egy kis billegést?
Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 07:53
1/5 anonim válasza:
Szerintem ennek semmi koze az orszaghoz, annal tobb a komp meretehez. Minel nagyobb, annal kevesbe erzel "billegest".
2/5 Joe001 válasza:
hogy mi ? :)
1. országhoz , tuti nincs köze , mert akár Ausztráliában is ugyan úgy billeghet .
2 idő függő is , mert nem mind 1 ha egy szép napos délután vagy egy szeles viharos nap megy az ember.
De ha picit billeg is felborulni nem fog :)
3/5 anonim válasza:
Nekünk billegett ès elè kellemetlen mikor èpp a pottyantós wcn pisilsz es akkor billeg ketto nagyot xd
4/5 anonim válasza:
Nem az országtól, hanem az időjárástól függ, hogy "billeg-e".
Ha jó az idő, akkor simán megy.
Ha meg éppen vihar van, akkor nem győzöl majd kapaszkodni, hogy el ne essél.
5/5 anonim válasza:
Fenti véleményeket tudom én is írni. Alapvetően a komp nagyobb, lassabb így -jó idő esetén- nyugisabb utazni rajta. Ill. még ha hullámok vannak, akkor is jobb a komp, mint a szárnyashajó, stb. Nagy viharban mindegy, mindenen rossz utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!