Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátországban találunk...

Horvátországban találunk szállást, ha hétfőn megyünk?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy csak szombattól szombatig van szállás, de csak akad szállás, ha keresgélünk, nem? Eddig nem izgultam, de most kicsit elbizonytalanodtam... attól, hogy neten nem nagyon találok ilyen opciót, attól még lesz, ugye? :)

2014. aug. 17. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Pokol lesz a nyaralás ha augusztusban úgy mentek hogy nincs szállás foglalva.

Mivel a turnus szombattól szombatig tart, a legtöbb helyen nem adnak hétfőtől, de persze előfordulhat, de ehhez nem aznap kell érkezni, hanem hetekkel, hónapokkal előre le kell foglalni.

2014. aug. 17. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Sok szerencsevel kaphattok, de azert javasolnam, hogy maskor kicsit hamarabb gondolkozzatok ilyenen.
2014. aug. 17. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Booking.com-on simán találsz szerintem.
2014. aug. 17. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:
simán találsz, szar az idő, alig vannak, ma jöttünk haza, szálloda meg apartman is van sok, ne parázz, jó utat
2014. aug. 18. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!