Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londoni munkát keresni itthonról?

Londoni munkát keresni itthonról?

Figyelt kérdés

Olvastam egy blog-ban, hogy az angliai magyarok kb. fele úgy ment ki, hogy itthonról szereztek munkát.

De hogy? Áthelyezte őket a cég, aminél itthon dolgoztak, vagy ismerős beajánlotta őket valahova? Vagy van egyszerűbb variáció, amire nem gondolok?

2014. aug. 22. 13:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Mik a jó környékek Londonban?

2 millió HUF kezdőtőke elég lenne? Ketten mennénk, és nem akarunk ilyen szálló jellegű szobában lakni."

Ez jó kis kezdőtőke, 5-6 hónapig is kihúzhatjátok munka nélkül ennyi pénzzel. Lakást nem fogtok tudni bérelni kezdetben, mert nincs angliai főbérlőtől referenciátok és nincs angol munkahelyetek legalább 6 hónapja. Ezek a feltételek a lakás bérlésének. Ha ez nincs meg, akkor csak abban az esetben tudtok lakást bérelni, ha kifizettek előre több havi kauciót.(3-6 hónap!!)+1 havi lakbér előre. Londoni árakon mérve így már el is menne a kezdőtőkétek nagy része. Ezért a kiérkezők 99.9%-a ha akar, ha nem, szobát kénytelen bérelni. 3 hónapig magam is szobában laktam, utána költöztem csak el. Ha nem tömegszálláson laksz, akkor kibírható a közösködés. Én csak 2 másik emberrel béreltem a lakást, így jobb volt. Azonban ismerek olyat, aki egy olyan házban lakott, ahol 19-en laktak, és 3 fürdő volt.

Jó környék kérdése érdekes, mert általában a drága részek a legjobbak. Mindenképp kerüld a keleti, észak-keleti, etnikailag vegyes környékeket.

2014. aug. 23. 15:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Jó környékek, ahol érdemes lakni.

- Nagyon drága, de jó környékek: Mayfair, Knightsbridge, Belgravia, Hampstead, Belsize Park, St. John’s Wood, Maida Vale, Marylebone, Pimlico, Kensington, Chelsea, Primrose Hill, Notting Hill, Chiswick, Richmond, Barnes, Kew.

- Elfogadható áru, de jó környékek: Hammersmith, Ealing, Fulham, Putney, Clapham, Battersea, Wandsworth, Balham, Streatham, Wimbledon, Anerley, Penge, Sydenham, Crystal Palace, Dulwich, East Dulwich, Greenwich, Blackheath, Docklands, Islington, Crouch End, Muswell Hill, Hornsey, Highgate, Finchley, Cricklewood, Kilburn, West Hampstead.

- Olcsóbb környékek, de még élhető részek: Merton, Raynes Park, Tooting, Charlton, Bethnal Green, Bow, Stratford, Plaistow, Stoke Newington, East Clapton, Forest Gate, Leyton, Shepherd’s bush, Acton, Willesden.

Olcsó, de elkerülendő és lakhatásra nem javasolt részek: Harlesden, White City, Stockwell, Camberwell, Brixton, Peckham, New Cross, Elephant and Castle, Canning Town, Woolwich és Hackney nagy része.

2014. aug. 23. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!