Londoni munkát keresni itthonról?
Olvastam egy blog-ban, hogy az angliai magyarok kb. fele úgy ment ki, hogy itthonról szereztek munkát.
De hogy? Áthelyezte őket a cég, aminél itthon dolgoztak, vagy ismerős beajánlotta őket valahova? Vagy van egyszerűbb variáció, amire nem gondolok?
Mondjuk én nem akarnám, hogy ilyeneket elintézzenek nekem, ezeket mind magam szeretném. Főleg a szállást.
Meg olyan állásokra pályáznék, amik megfelelnek a végzettségeimnek. (Grafikus, sminkes, stylist.)
Angolul természetesen tudok.
"Meg olyan állásokra pályáznék, amik megfelelnek a végzettségeimnek. (Grafikus, sminkes, stylist.) "
Ez esetben mindenképp helyben próbálkozz.
ma 15:29 vagyok.
Amikor én kimentem a férjem után már magunk néztünk lakást (ekkor már tudtunk bérelni egy lakást, és nem kell idegenekkel élnünk) A férjem a következő állását már magától kereste. Mi már 7 éve élünk kint, így mindent magunk intézünk.
Ha konkrét munkát akarsz, és te akarod az ügyeket intézni, szállást foglalni, akkor neked érdemes kijönni, és mindent magad megtenni. Írod, tudsz angolul, akkor nem sok gondod lesz.
Én sok sikert kívánok
Örülök nektek, hogy írtatok, és hogy tényleg van tapasztalatotok. Nekem sajnos nincsenek kint ismerőseim - vagyis akik vannak, nem tudnak segíteni, mert pasikhoz költöztek oda, Londonon kívül laknak és nem nagyon beszélnek angolul.
Mik a jó környékek Londonban?
2 millió HUF kezdőtőke elég lenne? Ketten mennénk, és nem akarunk ilyen szálló jellegű szobában lakni.
tegnap 17:34 vagyok
Nézd nekünk sem volt senkink aki segíthetett volna, még egy barát sem. Sőt nekünk még internetünk sem volt, hogy a neten idegeneket megkérdezzek. Te már előrébb vagy mint mi voltunk Ezért ettől nem kell félni, hogy nincs senki. Tudtok angolul akkor nagy gond nem lesz.
Jelenleg 1 font- 392 forint vagyis a 2 millió forintotok 5100 fontnak felel meg. Ez nagyon jó tőke, ezzel akár több hónapig is tudtok nyugisan elleni amíg nem kaptok munkát. Viszont egyenlőre szobában kell gondolkodnotok. Lakást nem fogtok tudni bérelni, mert ahhoz a közvetítők kérnek minimum 6 havi munkaviszonyt. Csak akkor tudtok egyből lakást bérelni ha előre kifizetitek a 6 havi depositot, de így meg kevés az 5000 font.
De lehet bérelni nagyon jó kis duplaszobát amihez jár külön fürdőszoba is.
Londonról nem tudok írni, hol a jó, mert én nem Londonban élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!