Tényleg nem éri meg Mallorcára menni?
Figyelt kérdés
Nem rég jöttünk haza a nyaralásból és szóba került, hogy jövőre hova menjünk. Lányom mondta, hogy ő szeretne Mallorcára menni. Férjem erre azt mondta, hogy oda biztos nem, mert balhés hely, fiatalok járnak oda őrjöngeni, tele van a part törött üveggel. Én őszintén nem tudom. Eddig úgy tudtam, hogy az jó hely. Gondoltam utána érdeklődöm, hogy akkor most mi is a helyzet.2014. aug. 17. 17:10
2/10 anonim 

válasza:

Tényleg tele van őrjöngő német fiatalokkal sajnos, pedig amúgy gyönyörű hely.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi...
Gondoltam azért kérdezem meg itt, mert ide nem nagyon írogatnak kamu fórumozók, meg marketingesek és hátha van valakinek valami infója.
2014. aug. 17. 17:14
4/10 A kérdező kommentje:
2es, ezt sajnálattal hallom. Komolyan már nem lehet egy jó helyre elmenni nyugiban.
2014. aug. 17. 17:16
5/10 anonim 

válasza:

Hát igen, sajnos az elérhetőbb és népszerűbb tengerparti úticélokra ez nagyon is igaz.
6/10 anonim 

válasza:

Menjetek Menorcára -
Másik sziget
8/10 anonim válasza:
Mi tegnap jöttünk haza, 1 hétig voltunk, a sziget északi részén. Ott nem találkoztunk őrjöngő fiatalokkal, se törött üvegekkel a parton. Szerintem ennél szebb tengerparton még nem voltam, a homok fehér, a víz tiszta és kellemes, és persze a táj sem utolsó. Nálunk inkább az került szóba, hogy jövőre is ide megyünk, szóval bátran ajánlom.
9/10 anonim válasza:
Pár hete jöttem haza a szigetről. Én is ezt hallottam róla, hogy a főváros, és az azt körülvevő települések eléggé "balhésak" (Palma, Arenal) ezért direkt távolabb mentünk. Őrjöngő fiatalok? Nem találkoztam ilyenekkel, akik törnének zúznának, kötöszködnének. Viszont éjszakai élet van, egész éjjel szinte nyitva vannak a kiülősök. Tehát a fő utcákon előfordulhatnak "hangoskodók" de nem vészes. Sőt sokan már azon panaszkodtak, hogy "túlságosan" nyugis.:)A táj gyönyörű, a tenger csodaszép, és ráadásul nagyrészt homokos. Én csak ajánlani tudom.
10/10 anonim 

válasza:

Nincs teleőrjöngő emberekkel a sziget, nyugodtan mehettek. Az angol fiatalok inkább tudnak őrjöngeni. Az ő városuk Magaluf, azt kell kerülni éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!