Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hollandiába utaozok. Mire...

Hollandiába utaozok. Mire kell figyelni, kocsival megyek 3 barátommal. És út közbe merre érdemes menni, megállni nézelődni?

Figyelt kérdés
Tudtommal útlevél nem kell, mert végig EU, uniós tajkártya, utsasbiztosítás ajánlott?
2010. jan. 13. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát azt nem tudom mit érdemes megnézni, mert sajnos még nem utaztam Hollandiába :(

De mivel az út elég hosszú, (nem tudom honnan indultok) Budapestről kb 12 óra folyamatos kocsikázás, szóval elég fárasztó lehet. Ha valamelyik barátodnak van jogosítványa akkor lehet, hogy nem ártana az út felénél átadni a volánt, persze csak ha megbízol benne hogy jól tud vezetni. Szerencsés utazást!

2010. jan. 20. 16:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Alapból úgy lesz hogy 2-3 óránként csere, mindekinek van jogsi és megbízhatóan vezet...

De sajnos azt még mindig nem tudtam meg, amit kérdeztem...

2010. jan. 20. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

En es a csaladom mar itt elunk par eve,es hat ilyenkor telen nem nagyon hiszem,hogy lesz idotok nezelodni,hacsak nem akartok 2-3napig egyfolytaban jonni!!

Atkell jonnotok az alpokon,ahol ilyenkor nagyon nagy a ho,es valoszinu,hogy esik is.Igaz takaritjak az utakat,de ettol meg lassabban lehet csak haladni,mert ugye a hokotro nem 120-al megy.

Ha elfogadod a tanacsom,akkor inkabb azon lesztek,hogy mielobb ide erjetek.Ilyenkor telen az utra lehet szamolni egy 15-20ora egyfolyatabani vezetest.AZ igazabol mindegy,hogy itt hova mentek,mert a nagy "meccs"nemeteknel van sajnos.Itt nem nagyon van tavolsag orszagon belul,na meg ho sincsen most,es nem is mondjak.

JO utat Nektek,es nagyon jo vakaciot:)

2010. jan. 21. 09:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocs,meg az elozo vagyok!!:)

Utlevel nem szukseges,nincs hatar mar sehol,csak lassitani kell a regi atkelohelyeknel.

2010. jan. 21. 09:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válazokat, annyi változott, hogy nem kocsikázunk, hanem repülünk. Már a jegy is meg van!
2010. jan. 21. 09:55
 6/6 anonim válasza:
amsterdam, red lights, coffe bar, shrooms ...
2010. júl. 17. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!