Prága vagy Párizs?
Figyelt kérdés
Párizsba busszal/repülővel érdemese-e menni? Mennyibe kerül?+ a taxi a belvárosig?
Párizsba már voltunk,de nagyon visszavágyom és sokkal drágább,mint Prága.
Prágában még nem voltunk oda csak busszal mennénk. Van olyan szép,mint Párizs?
Előre is köszönöm.:)
2014. aug. 9. 16:29
1/4 anonim 

válasza:

Párizsban nem voltam és soha nem is leszek. Prágában voltam és Prága minden pénzt megér. Az egyik legszebb és legkellemesebb város.
2/4 anonim 

válasza:

Prágát mondanám mindenképp. Gyönyörű, és hangulatos város, és reálisabbak az árak is :
3/4 anonim 

válasza:

Én Prágában voltam, Párizsba szeptemberben készülünk. Így nem tudom melyik a szebb, de az biztos, hogy Prága gyönyörű, mindenképp megéri elmenni oda, ha még nem voltatok. Közel van, busszal/vonattal kb 6-7 óra az út. Jó a tömegközlekedés is, taxizni ott nem is érdemes. Párizsba én nem buszoznék, ahhoz azért messze van. Ha időben megveszed a jegyet, egész olcsón megúszod az utazást, hiszen 3 fapados is megy oda.
4/4 goolky válasza:
Hess Párizsba! Szerintem. Nyerd meg az utazást, és akkor csak annyiba kerül, amit ott költesz ;-) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!