Hova menjünk Horvátországon belül, ha?
Figyelt kérdés
szép strandokat akarunk kristálytiszta vízzel(preferáljuk a kavicsos, inkább sziklás strandokat, betonozott és homokos kizárva!), szeretjük a zöld természetet, azaz ha nem nagyon kopár a természet.Mindenféleképpen Dubrovniktól feljebb szeretnénk menni, talán nagyjából max Splitig.
Aki tájékozott és sokat járt már Horvátországban mindenfele szívesen venném a segítségét:)!
2014. aug. 8. 15:21
1/1 anonim válasza:
Mi Senjtől 10 km-re Sveti Jurajban voltunk. Ott is strandoltunk illetve Jablanacnál is. De azt tapasztaltam, hogy mindenhol kavicsos, ha nem is mindegyik majdnem mind. (én horvátországban nem láttam nem kavicsos strandot és látni lehetett az alját)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!